Volledig vernieuwde Spar Compact Beerzel opent de deuren op 7 oktober

Op donderdag 7 oktober heropent de vernieuwde Spar Compact Colruyt Group-winkel in Beerzel na 3 weken renovatiewerken. De supermarkt onderging een ware metamorfose: het hele interieur werd vernieuwd en de koeling werd vervangen door ruimere, energiezuinige koelmeubels. Het versassortiment, het traiteursgamma en het aanbod brood en patisserie zijn nu een pak groter en overzichtelijker. Lucie, Wim en het volledige Spar-team verwelkomen hun klanten graag terug met een lekkere verrassing.

Maandag 4 oktober 2021

​ ​ Energiezuinige koelmeubels

De voorbije weken is Spar Compact Beerzel grondig gerenoveerd en kreeg de winkel een frisse, moderne inrichting. Lucie Mariën en haar man Wim Wijns zijn opgetogen met hun nieuwe winkel: “We zijn al bijna 10 jaar zaakvoerder van Spar Compact Beerzel en de laatste aanpassingen aan de winkel dateren al van voor onze tijd.” De winkel kreeg een nieuw plafond, een nieuwe vloer en een nieuwe koeling. “Door gesloten koelmeubels te plaatsen, zullen we veel energie besparen. En nu we meer ruimte hebben, kunnen we de verschillende assortimenten ook beter scheiden. Zo vinden onze klanten makkelijker wat ze zoeken”, legt Lucie uit.

Uitgebreid assortiment

Samen met de herinrichting van de winkel wordt ook het assortiment uitgebreid. Zo hebben de klanten nu een ruimere keuze aan verse producten, kant-en-klare maaltijden, brood en patisserie. Een mooie eyecatcher is het nieuwe on-the-go-meubel met daarin verse tapas en frisse smoothies. “De verbouwing en het nieuwe, grotere assortiment is een hele uitdaging voor ons team. Maar we zijn er meer dan klaar voor!” klinkt het.

Ruime parking en verse maaltijden

“Vorig jaar al hebben we onze parking uitgebreid met 8 extra parkeerplaatsen. Nu hebben we ook het huis naast onze winkel gekocht om er ons kantoor en de keuken in onder te brengen”, vertelt Lucie. In de keuken bereiden Lucie en haar team elke dag verse traiteursmaaltijden die de klanten enkel nog hoeven op te warmen.

Service met een glimlach

De grootste troef van Spar Compact Beerzel is ongetwijfeld de vriendelijke en attente service. Lucie en Wim worden bijgestaan door een trouw team van 4 vaste medewerkers en 4 jobstudenten. Samen staan ze elke dag klaar om klanten persoonlijk te verwelkomen en met een glimlach te helpen.

Frietjes voor alle klanten

Lucie, Wim en hun team kijken er naar uit hun klanten te laten kennismaken met hun nieuwe winkel. Daarom trakteren ze op zaterdag 9 oktober met een gratis pakje frietjes. Bovendien krijgt elke klant bij aankoop vanaf € 35 een gratis fles cava, ideaal om thuis eens te klinken op die knappe, nieuwe Spar-winkel.