Volledig vernieuwde Colruyt Laagste Prijzen-winkel opent in Ekeren

Volledig vernieuwde Colruyt Laagste Prijzen-winkel opent in Ekeren

Een ruime winkel met een groot assortiment kwaliteitsproducten, zowel van bekende als van eigen merken.

Maandag 25 april 2022

Op woensdag 27 april 2022 heropent de Colruyt Laagste Prijzen-winkel in Ekeren. De winkel en het Collect&Go-afhaalpunt aan de Kloosterstraat 122 zijn volledig vernieuwd en heringericht met de nodige aandacht voor duurzaamheid.

Story image

Keuze uit een ruim assortiment

Colruyt Ekeren is een ruime winkel met een groot assortiment kwaliteitsproducten, zowel van bekende als van eigen merken (Boni Selection en Everyday). Gerant Ian Kools: “In de vernieuwde winkel kunnen klanten terecht in een versmarkt met nog meer keuze. Ook de beenhouwerij werd uitgebreid en heeft een open atelier waar je onze gekwalificeerde beenhouwers aan het werk ziet. Zo kan je makkelijk vragen stellen of bestellingen plaatsen.”

Collect&Go doet boodschappen voor jou

Het vernieuwde Collect&Go-afhaalpunt maakt online boodschappen doen nog aangenamer. Collect&Go is de handige online boodschappendienst van Colruyt Group. Klanten bezorgen hun boodschappenlijstje via de app of collectandgo.be en de medewerkers zetten alle producten klaar in het afhaalpunt op het moment dat de klant kiest.

Duurzame keuzes, zoals altijd

Ook in Colruyt Ekeren is er ingezet op duurzaamheid. Dankzij energiezuinige LED-verlichting met sensoren, wordt er tot 30 % minder energie verbruikt. Ook de zonnepanelen op het dak dragen bij aan een verminderde CO2-uitstoot. Daarnaast is er een laadpaal voor 2 elektrische wagens voorzien en ook (bak)fietsen kunnen veilig vastgemaakt worden.

Het team staat voor je klaar

Ian Kools: “Mijn medewerkers en ik kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze vernieuwde winkel. Om de winkel extra feestelijk te openen, krijgen onze eerste 2.000 klanten een lekkere attentie. Afspraak dus vanaf woensdag 27 april!”


Contactgegevens
Eva Biltereyst (persverantwoordelijke Colruyt Laagste Prijzen)
​+32 (0)479 72 29 10.

​Marc Knockaert (regiomanager)
​+32 (0)2 345 23 45

Praktische info
Colruyt Ekeren
​Kloosterstraat 122
​2180 Ekeren

Openingsuren
ma - za: 8.30 - 20 u.
​vr: 8.30 - 21 u.


Over Colruyt Laagste Prijzen
​Colruyt is de Laagste Prijzen-supermarkt van Colruyt Group. De winkelketen garandeert al meer dan 40 jaar de laagste prijs voor elk product, op elk moment. Klanten vinden er zowat 10.500 voedings- en 7.500 niet-voedingsproducten, van dagverse groenten en fruit en vlees tot schoonmaak- en verzorgingsproducten. Colruyt onderscheidt zich ook door zijn eenvoud, efficiënt winkelen en inspanningen op het vlak van duurzaamheid. De keten baat  248 winkels uit in België en het Groothertogdom Luxemburg en telt meer dan15.000 medewerkers. Klanten kunnen hun boodschappen ook bestellen in de Colruyt-webshop en afhalen in de 221 Collect&Go-afhaalpunten.