Vernieuwde Spar Paal opent de deuren op 3 juni

Op donderdag 3 juni opent de vernieuwde Spar Colruyt Group-winkel in Paal. De supermarkt kreeg een grondige make-over met bijzondere aandacht voor vers, gezelligheid en duurzaamheid. Het resultaat: een aangename winkelervaring met een open versafdeling waar een echt marktgevoel heerst. Spar Paal is meer dan ooit een bezoekje waard omwille van de vriendelijke service en de lekkere, zelfbereide specialiteiten.

Zondag 30 mei 2021

23 jaar geschiedenis

Bij Frie Voeten zit ondernemen in de genen. Al in 1998 opende ze haar supermarkt in het centrum van Paal. “In 2019 kozen we definitief voor de Spar-vlag, en daar ben ik nog altijd blij om”, legt Frie uit. “De professionele support van de Spar Colruyt Group geeft ons de kans om te groeien en te verbeteren. Zowel de winkelervaring als het versaanbod gaan er gevoelig op vooruit. Met deze ingrijpende vernieuwing trekken we helemaal de kaart van de toekomst.” 

Frisse en eigentijdse look 

De voorbije weken is Spar Paal grondig gerenoveerd en kreeg het een frisse, eigentijdse look. Als je binnenkomt krijg je meteen een gevoel van openheid en ruimte. Je blik glijdt ongehinderd over de gezellige broodhoek, het koelmeubel met ter plaatse versneden en verpakte kaas en charcuterie, en de groente- en fruittafels. “We hebben echt alles onder handen genomen”, verklaart Frie. “Moderne kassa’s, een nieuwe vloer, een betere indeling, nieuwe koel- en broodmeubels … Ik ben vooral trots op ons ruime assortiment kant-en-klare maaltijden, slaatjes en snacks: die worden elke dag ter plaatse bereid. Ideaal voor klanten die geen tijd hebben om zelf te koken en die toch lekker en gezond willen eten.”

Oog voor duurzaamheid

Spar Paal is duurzaam vernieuwd. Het koelsysteem werkt op het veel milieuvriendelijker koelmiddel CO2, waarbij de vrijgekomen warmte wordt gerecupereerd. Dat zorgt voor een minimaal energieverbruik én minder uitstoot van broeikasgassen. “De gezellige sfeer in onze winkel is mee te danken aan een uitgekiende verlichting. Daarbij maken we gebruik van ledlampen die extra zuinig omspringen met energie”, vult Frie Voeten aan.

Service met een glimlach 

De grootste troef van Spar Paal is ongetwijfeld de vriendelijke en attente service. Het 9-koppige team staat elke dag klaar om klanten persoonlijk te verwelkomen en met een glimlach te helpen. Af en toe krijgen ze versterking van jobstudenten die het leuk vinden om in hun eigen streek het retailvak te leren kennen. 

Feestelijke heropening

“Spar Paal ligt vlak in het dorpscentrum, in de schaduw van de kerk”, vertelt Frie. “Gelukkig is er een grote parking op het plein voor onze winkel, zo zijn we ook met de auto vlot bereikbaar.” De heropening van de vernieuwde Spar Paal op 3 juni krijgt een feestelijk karakter en er zijn heel wat interessante acties gepland voor de klanten. Alle geldende coronamaatregelen zullen daarbij uiteraard gerespecteerd worden. 

“Ik kijk er heel erg naar uit om onze vaste en ook nieuwe klanten te verwelkomen en hun reacties te horen”, besluit Frie Voeten. “Ik ben er trouwens zeker van dat ze zich in onze vernieuwde winkel direct thuis zullen voelen.” 
​