Vernieuwde Spar Colruyt Group Maldegem De Linde heropent de deuren op 23 februari

Vernieuwde Spar Colruyt Group Maldegem De Linde heropent de deuren op 23 februari

Nog meer focus op huisbereide gerechten en on-the-go-producten

Maandag 20 februari 2023

Op donderdag 23 februari heropent de vernieuwde Spar Colruyt Group-winkel in het centrum van Maldegem na verbouwingswerken. De buurtsupermarkt werd volledig gerenoveerd in de stijl van de nieuwste generatie Spar-winkels, met veel aandacht voor duurzaamheid en een sfeervolle inrichting. Nele Soenen en Mike Goeteyn, de zelfstandige ondernemers van Spar Maldegem De Linde, kunnen zo nóg sterker inzetten op een aangename winkelervaring en op hun ruime assortiment verse, kwaliteitsvolle producten.

Story image

Renovatie met oog voor duurzaamheid

De vernieuwde Spar-winkel is ideaal gelegen aan de Markt in Maldegem, het kloppende hart van de gemeente. Na een sluiting van een drietal weken kunnen trouwe én nieuwe klanten vanaf donderdag 23 februari opnieuw terecht in een modern ingerichte buurtsupermarkt, waar winkelgemak en duurzaamheid hand in hand gaan. “Onze winkel was verouderd en beantwoordde niet langer aan de actuele milieuvereisten en energienormen die we binnen Colruyt Group hanteren”, vertelt Nele Soenen, die samen met haar man Mike Goeteyn de Spar-winkel in centrum Maldegem uitbaat. “Wij willen het groen in het logo van Spar alle eer aandoen en dus was een grondige renovatie noodzakelijk.” Het gebouw werd volledig gestript en zowel de buitenkant als het interieur werden flink onder handen genomen. Met onder andere een modern, milieuvriendelijker koelsysteem, nieuwe frigomeubels met deuren en voortaan ook zonnepanelen op het dak, heeft de winkel een pak aan energie-efficiëntie gewonnen.

Nog meer focus op huisbereide gerechten en ‘on-the-go’

Bij de inrichting van de nieuwe Spar-supermarkt stond het winkelgemak van de klanten voorop. Het vernieuwde interieur geeft nu een ruimer en opener gevoel, terwijl het uitgebreide assortiment kwaliteitsproducten ook logischer en overzichtelijker staat uitgestald. Met uiteraard nog altijd heel veel aandacht voor vers. “We kunnen onze huisbereide gerechten, salades en schotels nu veel beter in de kijker zetten en ook in onze nieuwe beenhouwerij-afdeling kunnen we nu alle smakelijke stukjes vlees mooi hun eigen plaatsje geven. Iets waar ik vanuit mijn opleiding als beenhouwer uiteraard zeer tevreden mee ben”, klinkt Mike Goeteyn alvast heel enthousiast. “Bovendien vind je bij ons een groot aanbod dagverse groenten en fruit, en ook ons assortiment snel mee te nemen on-the-go-producten is nu uitgebreider dan voorheen.”

Familiaal karakter blijft grote troef

Kwaliteit en versheid blijven dus ook in de vernieuwde Spar Maldegem De Linde voorop staan, maar daarnaast zetten Nele en Mike samen met hun enthousiaste team nog altijd sterk in op klantvriendelijkheid, service en een warme, huiselijke sfeer. “We zijn een jong, dynamisch gezin met een flinke tienerzoon. Het familiegevoel is voor ons erg belangrijk”, zegt Nele daarover. “Dat gastvrije, familiale karakter proberen we ook zoveel mogelijk binnen te brengen in onze zaak. Zo kunnen onze klanten natuurlijk altijd bij ons terecht voor informatie en advies, maar maken we even graag tijd voor zomaar een babbeltje.”

Openingsreceptie met frietjes en een drankje

Op woensdag 22 februari is er van 17 tot 20 uur een feestelijke openingsreceptie. Nele, Mike en hun team verwelkomen hun klanten met een pakje friet en een drankje en geven graag een kleine rondleiding in de vernieuwde winkel. Vanaf donderdag 23 februari kan iedereen er dan opnieuw boodschappen doen. Tijdens de openingsweek is er een speciale folder met heel wat mooie kortingen.


Contactgegevens
Nele Soenen en Mike Goeteyn, zelfstandige ondernemers Spar Maldegem De Linde
​+32 (0)50 71 25 10

Persdienst Colruyt Group
+32 (0)473 92 45 10
press@colruytgroup.com

Praktische info
​Spar Maldegem De Linde:
​Marktstraat 19,
​9990 Maldegem

Openingsuren
Maandag t.e.m. vrijdag: 8 - 18.30 u.
​Zaterdag: 8 - 18 u.
​Zondag: Gesloten


Over Spar Colruyt Group
De meer dan 200 Spar-winkels zijn gezellige buurtsupermarkten, uitgebaat door vakbekwame zelfstandige ondernemers die met eigen accenten hun winkel uniek maken. Ze bevinden zich in dorps- of stadskernen en onderscheiden zich door hun verse producten, scherpe prijzen en de liefde voor lekker eten. De winkeloppervlakte varieert van 300 tot 1.200 m². Meer info op mijnspar.be.

Over Retail Partners Colruyt Group
Retail Partners Colruyt Group is de licentiehouder van Spar Colruyt Group in België. Het werkt nauw samen met meer dan 200 zelfstandige Spar-ondernemers: naast toelevering is er een volledige ondersteuning en een uniek overlegmodel op basis van partnership. Daarnaast levert Retail Partners Colruyt Group ook verse producten en kruidenierswaren aan Alvo-winkels. De zelfstandigenorganisatie staat daarbij in voor de aankoop en het transport van de goederen en geeft advies over assortiment en promobeleid. Ten slotte zorgt Retail Partners Colruyt Group voor de toelevering aan 120 zelfstandige winkeliers, waaronder 31 Mini Markets. Meer info op retailpartnerscolruytgroup.be.