Vernieuwde Spar Colruyt Group in Malderen heropent op 29 juni

Vernieuwde Spar Colruyt Group in Malderen heropent op 29 juni

Met een uitgebreid aanbod verse en traiteursproducten

Dinsdag 27 juni 2023

Op donderdag 29 juni heropent de vernieuwde Spar Colruyt Group-winkel in het centrum van Malderen na vier weken verbouwingswerken. De buurtsupermarkt werd volledig gerenoveerd in de stijl van de nieuwste generatie Spar-winkels, met veel aandacht voor duurzaamheid en een sfeervolle nieuwe inrichting. Zaakvoerder Sven Ryckaert en zijn team verwelkomen hun klanten graag terug met een feestelijke receptie en tal van kortingen.

Energiezuinige winkel

De Spar-winkel in de Lippelostraat bleef vier weken gesloten voor een grondige renovatie. De winkel werd gerenoveerd met oog voor duurzaamheid. Er werd uitsluitend verbouwd met milieuvriendelijke materialen en energiezuinige installaties. Zo werden er zonnepanelen bijgeplaatst en werden de koelmeubels voorzien van deuren. Hierdoor ontsnapt er minder koude lucht en is er minder energie nodig om de meubels te koelen en om de winkel bij te warmen. Voor de beenhouwerij werd een volledig nieuw en perfect geïsoleerd atelier gebouwd.

Nieuwe indeling met focus op vers

Om de winkelervaring van de klanten te verbeteren, werd de winkelindeling aangepast en kreeg het interieur een moderne look. “We kozen voor een volledige nieuwe indeling. Zo kom je bij het binnenkomen nu meteen bij ons dagvers brood terecht”, vertelt Sven Ryckaert. De stokbroden en het assortiment pistolets rijzen ter plaatste in speciale kasten en worden daarna afgebakken door de medewerkers. Dankzij deze nieuwe kasten en ovens kunnen klanten elke dag terecht bij Spar Malderen voor overheerlijke verse broodjes.

Spar Malderen zet naast vers brood ook in op een nog groter aanbod verse en traiteursproducten. De huisgemaakte gerechten en beenhouwerijproducten werden altijd al goed gesmaakt door de vaste klanten van Spar Malderen. Ook in de vernieuwde winkel worden zij op hun wenken bediend met lekkere, verse producten van hoge kwaliteit. “Het paradepaardje blijft onze beenhouwerij. Daar kunnen onze klanten nog altijd terecht voor hun favoriete specialiteiten: zelfgemaakte pensen, stoverij en kwaliteitsrundvlees.”

Langere openingsuren

Dat het team van Spar Malderen klaar is om hun klanten nog beter te bedienen, blijkt ook uit de uitgebreide openingsuren. De winkel is van maandag tot en met zaterdag open tot 19 uur en opent ook een halfuurtje vroeger dan voordien: om 13 uur op maandag en om 8 uur tijdens de rest van de week. Ook op zon- en feestdagen kan je winkelen in Spar Malderen van 8 tot 12 uur.

Topteam uit de streek

De buurtwinkel in Malderen werd vier generaties lang uitgebaat door de familie Meert, maar die liet vorig jaar de winkel over. Dochter Demi en haar vriend Maarten bleven aan boord en maken vandaag nog altijd deel uit van het Spar-team in Malderen. Dat team bestaat intussen uit een 25-tal medewerkers, studenten en flexi-jobbers. “Het merendeel zijn mensen uit de streek. Sommigen werken hier al meer dan 20 jaar, een goede mix van jeugd en oude rotten in het vak”, zegt Sven.

Openingsreceptie met een hapje en een drankje

Op woensdag 28 juni kunnen de klanten hun vertrouwde winkel komen herontdekken tijdens een feestelijke receptie. “Na vier weken sluiting zal de nieuwsgierigheid groot zijn, daarom trakteren we onze klanten graag op een hapje en een drankje. Wie dat wenst, kan zelfs een kleine rondleiding krijgen”, vertelt Sven.

​Vanaf donderdag 29 juni kan iedereen opnieuw boodschappen doen in Spar Malderen. Tijdens de openingsweek is er ook een speciale folder met heel wat mooie kortingen en andere fijne acties. ​ “Je geniet meteen kortingen in alle afdelingen, maar ga zeker eens kijken in de beenhouwerij en bij de traiteursproducten”, verklapt Sven.


Contactgegevens
Sven Ryckaert, zaakvoerder Spar Malderen
​052 33 32 30

Persdienst Colruyt Group
+32 (0)473 92 45 10
[email protected]

Praktische info
Lippelostraat 24,
​1840 Londerzeel

Openingsuren
Maandag: 13 u. - 19 u.
​Dinsdag t.e.m. zaterdag: 8 u. - 19 u.
​Zondag: 8 u. - 12 u.


Over Spar Colruyt Group
De meer dan 200 Spar-winkels zijn gezellige buurtsupermarkten, uitgebaat door vakbekwame zelfstandige ondernemers die met eigen accenten hun winkel uniek maken. Ze bevinden zich in dorps- of stadskernen en onderscheiden zich door hun verse producten, scherpe prijzen en de liefde voor lekker eten. De winkeloppervlakte varieert van 300 tot 1.200 m². Meer info op mijnspar.be.

Over Retail Partners Colruyt Group
Retail Partners Colruyt Group is de licentiehouder van Spar Colruyt Group in België. Het werkt nauw samen met meer dan 200 zelfstandige Spar-ondernemers: naast toelevering is er een volledige ondersteuning en een uniek overlegmodel op basis van partnership. Daarnaast levert Retail Partners Colruyt Group ook verse producten en kruidenierswaren aan Alvo-winkels. De zelfstandigenorganisatie staat daarbij in voor de aankoop en het transport van de goederen en geeft advies over assortiment en promobeleid. Ten slotte zorgt Retail Partners Colruyt Group voor de toelevering aan 120 zelfstandige winkeliers, waaronder 31 Mini Markets. Meer info op retailpartnerscolruytgroup.be.