Vernieuwde Okay Welle heropent op 7 februari als duurzame buurtsupermarkt

Vernieuwde Okay Welle heropent op 7 februari als duurzame buurtsupermarkt

Met opgefriste freshmart, extra koelmeubels en vernieuwde kassa-omgeving

Dinsdag 6 februari 2024

Op woensdag 7 februari opent Okay Welle opnieuw de deuren na een grondige opknapbeurt. De buurtsupermarkt met een totale winkeloppervlakte van 650 m² werd gerenoveerd in de stijl van de nieuwste generatie Okay-winkels, met onder andere een opgefriste freshmart, extra koelmeubels en een vernieuwde kassa-omgeving. Zo is het bij Okay Welle nu nog makkelijker boodschappen doen. Bij de vernieuwing is ook sterk ingezet op een minimale milieu-impact. Store manager Elsie Van Cotthem en haar team kijken ernaar uit om hun klanten opnieuw te mogen verwelkomen.

Focus op verse producten en dagvers brood

Dankzij de frisse en moderne inrichting van Okay Welle vinden de klanten makkelijker hun weg in het gevarieerde assortiment verse producten. “In de freshmart zorgt de brede doorgang voor een aangename winkelervaring. Het is er makkelijk kiezen uit ons ruime aanbod fruit en groenten, zuivel, vlees, charcuterie, vis en kant-en-klare maaltijden, lekker dagvers zoals je dat van Okay gewoon bent”, zegt store manager Elsie. “Net buiten de freshmart hebben we bovendien extra koelmeubels geplaatst, met daarin een uitgebreid assortiment vlees-, vis- en veggiehapjes voor gezellige apero-momenten met familie of vrienden.”

In Okay Welle bakken de winkelmedewerkers ter plekke kwaliteitsvolle broden, koffiekoeken en broodjes af. Die vinden klanten makkelijk terug in de overzichtelijke broodhoek. “De kassa-omgeving kreeg een opknapbeurt, zodat afrekenen vanaf nu nog vlotter en sneller kan verlopen”, legt Elsie uit. “Vanaf 19 februari kunnen klanten bij ons ook hun Collect&Go-boodschappen afhalen.”

Allemaal nieuwigheden en verbeteringen die bijdragen tot een aangename winkelervaring en nóg efficiënter boodschappen doen. “En elke dag staat er een toffe ploeg van 14 gemotiveerde medewerkers klaar om onze klanten te helpen. Met de glimlach. Allemaal mensen uit de regio, voor wie klantvriendelijkheid, een goede service en hulpvaardigheid altijd op de eerste plaats komen.”

Minimale milieu-impact

Net als de andere winkelformules van Colruyt Group hecht Okay veel belang aan duurzaam bouwen, met een zo laag mogelijke milieu-impact. In Okay Welle wordt geen gas of stookolie verbruikt. Alle energie wordt opgewekt met eigen zonnepanelen en de milieuvriendelijke koeling van de winkel stoot 90 % minder CO2 uit dan traditionele koelinstallaties. Bovendien wordt vrijgekomen warmte van de koeling en het ventilatiesysteem gerecupereerd om de winkel te verwarmen. De buitengevel werd dan weer opgefrist met speciale, luchtzuiverende verf.

Makkelijk bereikbaar met auto en fiets

Okay Welle is erg praktisch gelegen en makkelijk bereikbaar voor iedereen. Op de ruime en vlot toegankelijke parking is plaats voor 62 wagens, met ook twee oplaadpunten voor elektrische voertuigen, en in de fietsenstalling kunnen ook bakfietsen veilig vastgemaakt worden.

 

Fotomateriaal nodig voor uw artikel? Download het hier.


Contact
Persdienst Colruyt Group
​Tel.: +32 (0)473 92 45 10 of +32 (0)2 363 55 45
​E-mail: press@colruytgroup.com

Praktische info
Okay Welle
​Steenweg 8
​9473 Welle
​Tel.: 053 68 32 57
www.okay.be/welle

Openingsuren Okay
​maandag t.e.m. zaterdag van 8 uur tot 19.30 uur