Vernieuwde OKay Vossem heropent op 29 oktober als duurzame buurtsupermarkt

Op vrijdag 29 oktober opent OKay Vossem opnieuw de deuren na een grondige opknapbeurt. De buurtsupermarkt is gerenoveerd in de stijl van de nieuwste generatie OKay-winkels, met een opgefriste freshmart, diepvrieskoffers met glazen deksel en een vernieuwde broodhoek. Store manager Patrick en zijn team verwelkomen hun klanten graag.

Maandag 25 oktober 2021

Focus op verse producten en dagvers brood

Dankzij de frisse en moderne inrichting, vinden de klanten van OKay Vossem nu nog makkelijker hun weg in het ruime assortiment superverse producten. “Zo hebben we net buiten de freshmart extra koelmeubels geplaatst. Op die manier kunnen we onze tapas, charcuterie en patisserie nog beter in de kijker zetten”, zegt store manager Patrick. 

In OKay Vossem wordt elke dag vers brood aangeleverd en bakken de winkelmedewerkers ter plekke kwaliteitsvolle koffiekoeken en broodjes af. “Die staan nu nog overzichtelijker uitgestald in onze vernieuwde broodmeubels. Een stuk handiger voor onze klanten”, legt Patrick uit. Ook de diepvriesafdeling werd aangepakt. “We hebben energiezuinige diepvrieskoffers met glazen deksel geplaatst. Zo vinden onze klanten snel en makkelijk hun favoriete producten terug.”

Diensten bij OKay Vossem

In de OKay-winkel in Vossem vind je o.a. postzegels, herlaadkaarten, buskaarten, kranten, tijdschriften, geschenkkaarten en cadeaumanden. En met de handige Foodbag One Meal Box hoef je je nooit meer af te vragen wat je ‘s avonds gaat eten. In elke box vind je de ingrediënten voor 1 maaltijd voor 2 personen. Je neemt ‘m gewoon mee, zonder abonnement of reservatie. Ook je DreamLand-bestelling of Collect&Go-reservatie haal je makkelijk af in OKay Vossem. En dat is niet alles: via de Bringme Box kan je makkelijk pakketjes van andere webshops laten bezorgen, ophalen, verzenden en retourneren. 

Topteam uit de streek

Allemaal nieuwigheden en verbeteringen die zullen bijdragen tot een aangename winkelervaring en nóg makkelijker boodschappen doen. Maar de grootste troef van OKay Vossem blijft ongetwijfeld het geweldige team van winkelmedewerkers. “Elke dag kan ik rekenen op een toffe ploeg van 14 gemotiveerde en ervaren medewerkers”, vertelt Patrick. “Een topteam. Allemaal mensen uit de regio rond Vossem, voor wie klantvriendelijkheid, een goede service en hulpvaardigheid altijd op de eerste plaats komen.” 

Makkelijk bereikbaar met auto en fiets

OKay Vossem is erg praktisch gelegen, aan een grote verbindingsweg en tegelijk vlak bij het dorpscentrum: makkelijk bereikbaar voor iedereen. De parking biedt nog steeds plaats aan 54 wagens en in de fietsstalling is plaats voor 8 fietsen. 

Minimale milieu-impact

Net als de andere winkelformules van Colruyt Group hecht OKay veel belang aan duurzaam bouwen, met een zo laag mogelijke milieu-impact. “Het koelsysteem werkt op propaan, een natuurlijk koelmiddel dat veel milieuvriendelijker is dan chemische koelmiddelen”, zegt Patrick. “Daardoor daalt de CO2-uitstoot met 90 % in vergelijking met een klassiek koelsysteem. Bovendien wordt de vrijgekomen warmte van de koeling gerecupereerd om de winkel te verwarmen. Op de parking liggen waterdoorlatende klinkers. Zo sijpelt het water beter in de bodem.”

Verder werd voor de gevel van de winkel duurzame verf gebruikt die schadelijke stoffen uit de lucht afbreekt. Onder invloed van zonlicht zet deze verf stikstofoxiden, ozon en organische schadelijke stoffen om in nitraat en zuurstof. Door de regen worden de nitraten opgelost en weggespoeld.

Fotomateriaal nodig voor uw artikel? Download het hier.