Vernieuwde OKay Oostakker heropent op 27 april als duurzame buurtsupermarkt

Vernieuwde OKay Oostakker heropent op 27 april als duurzame buurtsupermarkt

Met opgefriste freshmart en extra koelmeubels

Maandag 25 april 2022

Op woensdag 27 april opent OKay Oostakker opnieuw de deuren na een grondige opknapbeurt. De buurtsupermarkt met een oppervlakte van 636 m² werd gerenoveerd in de stijl van de nieuwste generatie OKay-winkels met een opgefriste freshmart, extra koelmeubels en een vernieuwde broodhoek. Claudia Maes en haar team verwelkomen hun klanten graag.

Focus op verse producten en dagvers brood

Dankzij de frisse en moderne inrichting, vinden de klanten van OKay Oostakker nu nog makkelijker hun weg in het ruime assortiment superverse producten. “In de vernieuwde freshmart bijvoorbeeld komt ons uitgebreide aanbod vers fruit en verse groenten volledig tot zijn recht”, zegt Claudia. “Net buiten de freshmart werden extra koelmeubels geplaatst, zodat we onze tapas, charcuterie en patisserie nog beter in de kijker kunnen zetten.”

In OKay Oostakker wordt elke dag vers brood aangeleverd en bakken de winkelmedewerkers ter plekke kwaliteitsvolle koffiekoeken en broodjes af. “Die staan nu nog overzichtelijker uitgestald in onze vernieuwde broodmeubels. Een stuk handiger voor onze klanten”, legt Claudia uit.

Topteam uit de streek

Allemaal nieuwigheden en verbeteringen die zullen bijdragen tot een aangename winkelervaring en nóg makkelijker boodschappen doen. Maar de grootste troef van OKay Oostakker blijft ongetwijfeld het geweldige team van winkelmedewerkers. “Elke dag kan ik rekenen op een toffe ploeg van 13 gemotiveerde medewerkers”, vertelt Claudia. “Een topteam. Allemaal mensen uit de regio rond Oostakker, voor wie klantvriendelijkheid, een goede service en hulpvaardigheid altijd op de eerste plaats komen.”

Makkelijk bereikbaar met auto en fiets

OKay Oostakker is erg praktisch gelegen, aan een grote verbindingsweg en makkelijk bereikbaar voor iedereen. Op de parking is plaats voor 54 wagens en in de fietsenstalling kunnen ook bakfietsen veilig gestald worden.

Minimale milieu-impact

Net als de andere winkelformules van Colruyt Group hecht OKay veel belang aan duurzaam bouwen, met een zo laag mogelijke milieu-impact. “In OKay Oostakker gebruiken we geen fossiele brandstoffen”, zegt Claudia. “Het koelsysteem werkt op propaan, een natuurlijk koelmiddel dat veel milieuvriendelijker is dan chemische koelmiddelen. Daardoor daalt de CO2-uitstoot met 90 % in vergelijking met een klassiek koelsysteem. Bovendien wordt de vrijgekomen warmte van de koeling gerecupereerd om de winkel te verwarmen. Verder vormen de vetplanten, mossen en grassen op het groendak een buffer tegen de hitte op warme zomerdagen.


Contactgegevens
Silja Decock, persverantwoordelijke Colruyt Group
+32 (0)473 92 45 10 of +32 (0)2 363 55 45
press@colruytgroup.com

Praktische info
OKay Oostakker
​Gentstraat 18
​9041 Oostakker
​+32 (0)9 373 52 56
www.okay.be/oostakker

Openingsuren
maandag t.e.m. zaterdag
​van 8.30 tot 19.30 uur


Over OKay

OKay is de buurtsupermarkt van Colruyt Group. Klanten vinden er alles voor hun dagelijkse boodschappen. OKay-winkels zijn zo dicht mogelijk bij dorps- of stadskernen gevestigd en garanderen de laagste prijzen in de buurt. De allereerste OKay-winkel opende haar deuren op 14 januari 1998 in Ertvelde. Sindsdien openen ze jaarlijks gemiddeld 6 nieuwe winkels. De komende jaren zal de buurtsupermarkt dit ritme aanhouden. OKay telt vandaag zo’n 140 winkels in België. Sinds november 2015 beschikt de keten bovendien over zijn eigen distributiecentrum in de industriezone van Lot (Beersel) in Vlaams-Brabant. OKay telt momenteel meer dan 2.500 medewerkers.