Vernieuwde OKay Le Roeulx heropent op 13 mei als duurzame buurtsupermarkt

Vernieuwde OKay Le Roeulx heropent op 13 mei als duurzame buurtsupermarkt

Met opgefriste freshmart en extra koelmeubels

Woensdag 11 mei 2022

Op vrijdag 13 mei opent OKay Le Roeulx opnieuw de deuren na een grondige opknapbeurt. De buurtsupermarkt met een oppervlakte van 650 m² werd gerenoveerd in de stijl van de nieuwste generatie OKay-winkels met een opgefriste freshmart, extra koelmeubels en een vernieuwde broodhoek. Store manager Patrick Cailleau en zijn team van 9 medewerkers verwelkomen hun klanten graag om hun vernieuwde buurtsupermarkt te komen ontdekken.

Fris en modern ingericht

Dankzij een frisse en moderne inrichting kan de OKay-winkel in Le Roeulx zijn klanten nu nog beter bedienen en het aanbod superverse producten nog beter uitspelen: groenten en fruit, zuivelproducten, vlees, charcuterie, vis en bereide maaltijden. “In de vernieuwde freshmart bijvoorbeeld komen onze groenten en ons fruit helemaal tot hun recht.” zegt Patrick. “Buiten hebben we extra koelmeubels geplaatst. Op die manier kunnen we onze tapas, charcuterie en patisserie nog beter in de kijker zetten.

In OKay Le Roeulx wordt er elke dag vers brood geleverd en bakken de medewerkers meermaals per dag kwaliteitsvolle koffiekoeken en broodjes af. Al dat lekkers staat mooi uitgestald in een handig broodmeubel. Patrick: “Onze broodhoek is heel ergonomisch en gebruiksvriendelijk ingericht, zowel voor de medewerkers als voor de klanten.” In de diepvriesafdeling staan diepvrieskoffers met glazen deksel. Zo vinden klanten snel en makkelijk hun favoriete producten terug.

Service met de glimlach

Allemaal nieuwigheden en verbeteringen die zullen bijdragen tot een aangename winkelervaring en nóg makkelijker boodschappen doen. Maar de grootste troef van OKay Le Roeulx blijft ongetwijfeld het geweldige team van winkelmedewerkers. Patrick legt uit: “Elke dag kan ik rekenen op een toffe ploeg van 9 gemotiveerde medewerkers voor wie klanttevredenheid, een goede service en hulpvaardigheid op de eerste plaats komen.”

Story image

Makkelijk bereikbaar

De OKay-winkel in Le Roeulx bevindt zich op de verbindingsweg Rue d’Houdeng 135. “Onze parking telt 56 parkeerplaatsen. Klanten die liever met de fiets komen, kunnen de grote fietsenstalling gebruiken, die ook geschikt is voor bakfietsen,” zegt Patrick.

Minimale milieu-impact

Net als de andere winkelformules van Colruyt Group hecht OKay veel belang aan duurzaam bouwen, met een zo laag mogelijke milieu-impact. Patrick: “Onze ledverlichting zorgt voor 30 % minder energieverbruik ten opzichte van gewone verlichting. Bovendien werkt het koelsysteem op propaan waardoor de CO2-uitstoot daalt met 90 % in vergelijking met klassieke koelsystemen.” De vrijgekomen warmte van de koeling wordt gerecupereerd om de winkel te verwarmen en het regenwater wordt opgevangen om het rioleringssysteem te ontlasten.


Contactgegevens
Silja Decock, persverantwoordelijke Colruyt Group
+32 (0)473 92 45 10 of +32 (0)2 363 55 45
[email protected]

Praktische info
OKay Le Roeulx
​Rue d’Houdeng 135
​7070 Le Roeulx
​+32 (0)64 44 10 56
www.okay.be/leroeulx

Openingsuren
maandag t.e.m. zaterdag
​van 8.30 tot 19.30 uur


Over OKay

OKay is de buurtsupermarkt van Colruyt Group. Klanten vinden er alles voor hun dagelijkse boodschappen. OKay-winkels zijn zo dicht mogelijk bij dorps- of stadskernen gevestigd en garanderen de laagste prijzen in de buurt. De allereerste OKay-winkel opende haar deuren op 14 januari 1998 in Ertvelde. Sindsdien openen ze jaarlijks gemiddeld 6 nieuwe winkels. De komende jaren zal de buurtsupermarkt dit ritme aanhouden. OKay telt vandaag zo’n 140 winkels in België. Sinds november 2015 beschikt de keten bovendien over zijn eigen distributiecentrum in de industriezone van Lot (Beersel) in Vlaams-Brabant. OKay telt momenteel meer dan 2.500 medewerkers.