Vernieuwde Okay Knesselare heropent op 5 juli als duurzame buurtsupermarkt

Vernieuwde Okay Knesselare heropent op 5 juli als duurzame buurtsupermarkt

Met vernieuwde broodhoek, opgefriste freshmart en extra koelmeubels

Maandag 8 juli 2024

Op vrijdag 5 juli opent Okay Knesselare, gelegen op de Urselseweg, opnieuw de deuren na een grondige opknapbeurt. De buurtsupermarkt met een totale winkeloppervlakte van 650 m² werd gerenoveerd in de stijl van de nieuwste generatie Okay-winkels, met onder andere een vernieuwde broodhoek, opgefriste freshmart, extra koelmeubels en een vernieuwde kassa-omgeving. Zo is het bij Okay Knesselare nu nog makkelijker boodschappen doen. Bij de vernieuwing is ook sterk ingezet op een minimale milieu-impact. Store manager Eef Roosebrouck en haar team kijken ernaar uit om hun klanten opnieuw te mogen verwelkomen.

Focus op verse producten en dagvers brood

Dankzij de frisse en moderne inrichting van Okay Knesselare vinden de klanten makkelijker hun weg in het gevarieerde assortiment verse producten. “In de opgefriste freshmart is het makkelijk kiezen uit ons ruime aanbod fruit en groenten, zuivel, vlees, charcuterie, vis en kant-en-klare maaltijden, lekker dagvers zoals je dat van Okay gewoon bent”, zegt store manager Eef. “Net buiten de freshmart hebben we bovendien extra koelmeubels geplaatst, met daarin een uitgebreid assortiment vlees-, vis- en veggiehapjes voor gezellige apero-momenten met familie of vrienden.”

In Okay Knesselare bakken de winkelmedewerkers ter plekke kwaliteitsvolle broden, koffiekoeken en broodjes af. Die vinden klanten makkelijk terug in de vernieuwde, overzichtelijke broodhoek. “Ook de kassa-omgeving kreeg een opknapbeurt, zodat afrekenen vanaf nu nog vlotter en sneller kan verlopen”, legt Eef uit.

Allemaal nieuwigheden en verbeteringen die bijdragen tot een aangename winkelervaring en nóg efficiënter boodschappen doen. “En elke dag staat er een toffe ploeg van 10 gemotiveerde medewerkers klaar om onze klanten te helpen. Allemaal mensen uit de regio, voor wie klantvriendelijkheid, een goede service en hulpvaardigheid altijd op de eerste plaats komen.”

Minimale milieu-impact

Net als de andere winkelformules van Colruyt Group hecht Okay veel belang aan duurzaam bouwen, met een zo laag mogelijke milieu-impact. In Okay Knesselare wordt geen gas of stookolie verbruikt. Alle energie wordt opgewekt door eigen zonnepanelen en de ledverlichting in de winkel verbruikt 30 % minder stroom. De milieuvriendelijke koeling van de winkel stoot 90 % minder CO2 uit dan traditionele koelinstallaties. Vrijgekomen warmte van de koeling en het ventilatiesysteem wordt gerecupereerd om de winkel te verwarmen. Door de waterdoorlatende klinkers op de parking kan het regenwater rustig de grond insijpelen om het bodemwater aan te vullen. Zo wordt ook het rioleringssysteem ontlast. Ook de speciale, luchtzuiverende verf waarmee de gevel werd herschilderd, is beter voor het milieu.

Makkelijk bereikbaar met auto en fiets

Okay Knesselare is erg praktisch gelegen op de Urselseweg, een verbindingsweg vlak bij het dorpscentrum: makkelijk bereikbaar voor iedereen. Op de ruime en vlot toegankelijke parking is plaats voor 48 wagens, met ook twee oplaadpunten voor elektrische voertuigen. Ook fietsen kunnen er veilig vastgemaakt worden.

Fotomateriaal nodig voor uw artikel? Download het hier.


Contact:
Persdienst Colruyt Group
​Tel.:
+32 (0)473 92 45 10 of +32 (0)2 363 55 45
E-mail: press@colruytgroup.com

Praktische info:
Okay Knesselare
​Urselseweg 41
​9910 Knesselare

Tel.: 09 375 24 48
https://www.okay.be/nl/over-okay/nieuws/heropening-knesselare

Openingsuren Okay:
​maandag t.e.m. zaterdag van 8 uur tot 19.30 uur