Vernieuwde OKay Erpe-Mere heropent op 2 juli als duurzame buurtsupermarkt

Op vrijdag 2 juli heropent OKay Erpe-Mere na een grondige opknapbeurt. De winkel met een oppervlakte van bijna 500 m² werd vernieuwd in de stijl van de nieuwste generatie, met een opgefriste freshmart, energiezuinige diepvriezers en een handige broodhoek. Store manager Marnik De Wolf en zijn ervaren team verwelkomen hun klanten graag met respect voor de geldende coronamaatregelen.

Maandag 28 juni 2021

Gezellige buurtsupermarkt

OKay Erpe-Mere is al jaren een vaste waarde omwille van de praktische ligging, vlak aan de Oudenaardsesteenweg, het brede assortiment en de persoonlijke service. Sinds de opknapbeurt behoort de buurtsupermarkt nu tot de nieuwste generatie OKay-winkels. Zo genieten de klanten in Erpe-Mere van een aangenamere winkelervaring en doen ze nog makkelijker de dagelijkse boodschappen.

Opgefriste freshmart en doorkijkvriezers

Als je de vernieuwde winkel binnenstapt, springt het aanbod superverse producten meteen in het oog. “In onze vernieuwde freshmart komen onze groenten en fruit nog mooier tot hun recht”, zegt Marnik De Wolf. Ook de diepvriesafdeling ziet er een stuk frisser uit. “Onze vrieskasten zijn nu allemaal energiezuinige modellen met een glazen deksel. Zo zien de klanten in één oogopslag wat erin zit en vinden ze hun favoriete diepvriesproducten sneller terug.

Gloednieuw, handig broodmeubel

Elke morgen, nog vóór de deuren opengaan, wordt er vers brood geleverd bij OKay Erpe-Mere. De medewerkers bakken achter de schermen ook zelf kwaliteitsvolle koffiekoeken en broodjes af. Al dat lekkers staat voortaan mooi uitgestald in een gloednieuw broodmeubel. Marnik De Wolf: “Onze nieuwe broodhoek is heel ergonomisch ingericht en zo een pak handiger dan voordien.

Topteam uit de streek

De allergrootste troef van OKay Erpe-Mere blijft het geweldige team van winkelmedewerkers. “Elke dag kan ik rekenen op een hechte ploeg met een tiental medewerkers”, vertelt store manager Marnik De Wolf. “Een superteam. Allemaal mensen uit de streek én met heel wat ervaring. Zo zijn er collega’s die hier al 15 jaar werken!

Makkelijk bereikbaar met auto en fiets

OKay Erpe-Mere ligt direct aan de Oudenaardsesteenweg, aan de afrit van de E40, en op wandelafstand van het dorpscentrum. Op de parking is plaats voor 52 wagens. Bovendien is er een fietsparking waar 12 fietsen veilig gestald kunnen worden.

Luchtzuiverende gevelverf

Net als de andere winkelformules van Colruyt Group hecht OKay veel belang aan duurzaam bouwen, met een zo laag mogelijke milieu-impact. Goed om te weten is dat de vernieuwde OKay Erpe-Mere zowel binnen als buiten behandeld is met duurzame verfsystemen.

De buitenkant van de winkel werd geschilderd met hightechverf die schadelijke stoffen, zoals stikstofdioxiden en ozon, onder invloed van zonlicht omzet in nitraat en zuurstof. Door de regen worden de nitraten vervolgens opgelost en weggespoeld. Zo draagt OKay Erpe-Mere nu ook bij tot minder vervuiling en meer zuivere lucht.

Fotomateriaal nodig voor uw artikel? Download het hier.