Vernieuwde OKay Ardooie heropent op 10 december als duurzame buurtsupermarkt

Op vrijdag 10 december opent OKay Ardooie opnieuw de deuren na een grondige opknapbeurt. De buurtsupermarkt werd gerenoveerd in de stijl van de nieuwste generatie OKay-winkels met een opgefriste freshmart, extra koelmeubels en een vernieuwde broodhoek. Toon en zijn team verwelkomen hun klanten graag.

Dinsdag 7 december 2021

​ ​ Focus op verse producten en dagvers brood

Dankzij de frisse en moderne inrichting, vinden de klanten van OKay Ardooie nu nog makkelijker hun weg in het ruime assortiment superverse producten. “In de vernieuwde freshmart bijvoorbeeld komt ons uitgebreide aanbod vers fruit en verse groenten volledig tot zijn recht”, zegt Toon. “Net buiten de freshmart werden extra koelmeubels geplaatst, zodat we onze tapas, charcuterie en patisserie nog beter in de kijker kunnen zetten.”

In OKay Ardooie wordt elke dag vers brood aangeleverd en bakken de winkelmedewerkers ter plekke kwaliteitsvolle koffiekoeken en broodjes af. “Die staan nu nog overzichtelijker uitgestald in onze vernieuwde broodmeubels. Een stuk handiger voor onze klanten”, legt Toon uit. 

Topteam uit de streek

Allemaal nieuwigheden en verbeteringen die zullen bijdragen tot een aangename winkelervaring en nóg makkelijker boodschappen doen. Maar de grootste troef van OKay Ardooie blijft ongetwijfeld het geweldige team van winkelmedewerkers. “Elke dag kan ik rekenen op een toffe ploeg van 10 gemotiveerde medewerkers”, vertelt Toon. “Een topteam. Allemaal mensen uit de regio rond Ardooie, voor wie klantvriendelijkheid, een goede service en hulpvaardigheid altijd op de eerste plaats komen.”

Makkelijk bereikbaar met auto en fiets

OKay Ardooie is erg praktisch gelegen, aan een grote verbindingsweg en makkelijk bereikbaar voor iedereen. Op de parking is plaats voor 42 wagens en in de fietsenstalling kunnen 8 fietsen veilig gestald worden.

Minimale milieu-impact

Net als de andere winkelformules van Colruyt Group hecht OKay veel belang aan duurzaam bouwen, met een zo laag mogelijke milieu-impact. “InOKay Ardooie gebruiken we geen fossiele brandstoffen”, zegt Toon. “Het koelsysteem werkt op propaan, een natuurlijk koelmiddel dat veel milieuvriendelijker is dan chemische koelmiddelen. ​ ​ Daardoor daalt de CO2-uitstoot met 90 % in vergelijking met een klassiek koelsysteem. Bovendien wordt de vrijgekomen warmte van de koeling gerecupereerd om de winkel te verwarmen.”

Verder werd voor de gevel van de winkel duurzame verf gebruikt die schadelijke stoffen uit de lucht afbreekt. Onder invloed van zonlicht zet deze verf stikstofoxiden, ozon en organische schadelijke stoffen om in nitraat en zuurstof. Door de regen worden de nitraten opgelost en weggespoeld. 

Fotomateriaal nodig voor uw artikel? Download het hier.