Vernieuwde en ruimere Colruyt heropent in Veurne

Op woensdag 31 maart heropent de vernieuwde Colruyt Laagste Prijzen in Veurne. De winkel is volledig opnieuw ingericht en is ook groter geworden. Dat betekent aangenaam boodschappen doen en keuze uit een nog ruimer assortiment. Bij de renovatie is rekening gehouden met duurzaamheid, de vernieuwde winkel is een lage-energiewinkel.

Maandag 29 maart 2021

Keuze uit een nog ruimer assortiment

De Colruyt-winkel in Veurne is helemaal opnieuw ingericht en de winkeloppervlakte is uitgebreid tot 2.000 m2. Gerant Siska Ryngaert: “Een grotere winkel betekent dat we een nog ruimer assortiment kunnen aanbieden, zowel van nationale merken als van eigen merken. Voor vers vlees kunnen klanten terecht in de vernieuwde beenhouwerij met zelfbediening. Je ziet onze gekwalificeerde beenhouwers aan het werk in het open atelier. Ze versnijden en verpakken het verse vlees ter plaatse. Als je vragen of speciale bestellingen hebt, kan je hen makkelijk aanspreken.”

Collect&Go: snel en makkelijk

Ook het Collect&Go-afhaalpunt is opnieuw ingericht, daardoor kunnen er meer klanten geholpen worden. Collect&Go is de onlineboodschappendienst van Colruyt Group. Klanten sturen hun boodschappenlijstje door via collectandgo.be of via de app en de medewerkers zetten alle producten klaar in het afhaalpunt op het moment dat de klant kiest.

Met het milieu in gedachten

Colruyt zet altijd in op duurzaamheid, zo ook bij het vernieuwen van de winkel in Veurne. Colruyt Veurne is een lage-energiewinkel. Een warmtepomp zorgt er voor warm water, zo stoot de winkel 99 % minder broeikasgassen uit. Verder wordt de vrijgekomen restwarmte van de koelingen gerecupereerd. Dat zorgt voor een goede energiebalans en een lagere CO2-impact. Bij de winkel is een ruime fietsenstalling waar ook plaatsen zijn voor extra brede fietsen, zoals bakfietsen. Op de parking is een laadpaal voor elektrische auto's.

Het team van Colruyt Veurne staat voor je klaar

Omwille van de coronamaatregelen is er geen opendeuravond bij de opening. Gerant Siska Ryngaert: “Kom de vernieuwde Colruyt in Veurne ontdekken, dan zorgen wij voor een klein welkomstgeschenk. Mijn team en ik kijken ernaar uit om iedereen veilig in onze winkel te verwelkomen. We vragen je daarom om alleen naar de winkel te komen en alle regels van de overheid te volgen.”»

Voor meer informatie kan je contact opnemen met:

•    Marleen Claeys (regiomanager) op 02 345 23 45.
​ •    Eva Biltereyst (persverantwoordelijke Colruyt Laagste Prijzen) op 0479 72 29 10.

Praktische informatie:

Colruyt Veurne
​ Vaartstraat 18
​ 8630 Veurne

Openingsuren:

ma - za: 8.30 - 20 u.
​ vr: 8.30 - 21 u.*
​ * Vrijdag tijdelijk gesloten om 20 u.
​  

Download hier de foto’s van de winkel.