Vernieuwde Colruyt Marbais opent op woensdag 22 mei

Vernieuwde Colruyt Marbais opent op woensdag 22 mei

Ontdek de geoptimaliseerde versmarkt en vernieuwde beenhouwerij

Dinsdag 21 mei 2024

Op woensdag 22 mei 2024 heropent de Colruyt Laagste Prijzen-winkel in Marbais zijn deuren. De winkel aan de Chaussée de Namur kreeg een volledig vernieuwde beenhouwerij, een aangepast broodmeubel en in de versmarkt werd het assortiment fors uitgebreid. Bij de renovatie besteedde Colruyt veel aandacht aan een duurzamere infrastructuur van de winkel. En op de parking kunnen klanten nu ook hun elektrische wagen opladen.

Geoptimaliseerde versmarkt en vernieuwde beenhouwerij

Boodschappen doen in Colruyt Marbais is vanaf nu nog aangenamer en efficiënter dankzij de geoptimaliseerde winkelroute die loopt over maar liefst 1.800 m2 winkelruimte. Gerant Calogero Di Natale: “Door de charcuterie en veggie-producten te verplaatsen naar de zelfbedieningstoog in de beenhouwerij, konden we 150 nieuwe producten toevoegen aan het assortiment in de versmarkt. In de beenhouwerij installeerden we doorzichtige, gesloten koelkasten die minder CO2 uitstoten. Dankzij het open atelier zie je de beenhouwers aan het werk en kan je ze makkelijk aanspreken bij vragen of voor speciale bestellingen.” Ook het vernieuwde meubel met dagvers en voorverpakt brood is het ontdekken waard.

Opnieuw welkom bij Collect&Go

In Marbais kunnen klanten opnieuw terecht in het Collect&Go-afhaalpunt. Collect&Go is de handige online boodschappendienst van Colruyt Group. Klanten sturen hun boodschappenlijstje door via collectandgo.be, de Xtra-app of de Collect&Go-app, en de medewerkers zetten de producten klaar op het moment dat de klant kiest.

Extra aandacht voor duurzaamheid

De winkel in Marbais heeft overal energiezuinige ledlampen die met een sensor werken. Zo besparen ze tot 30 % energie. De restwarmte van de koeling wordt gerecupereerd en door het ventilatiesysteem wordt maar liefst 75 % van de warmte hergebruikt. Op de parking zijn ook 3 laadpalen voorzien voor elektrische wagens.

Opendeuravond op dinsdag 21 mei

Gerant Calogero Di Natale: “We kijken er met het hele team van 26 winkelmedewerkers en 9 beenhouwers naar uit om onze klanten opnieuw te verwelkomen. En we nodigen hen graag uit om als eerste kennis te maken met de vernieuwde winkel tijdens onze opendeuravond op dinsdag 21 mei van 17 tot 20 u. Tot dan!”

Download hier de foto’s.


Voor meer informatie kan je contact opnemen met:
​Johann Denis (regiomanager) op 02 345 23 45
​Eva Biltereyst (persverantwoordelijke Colruyt Laagste Prijzen) op 0479 72 29 10

Praktische informatie
​Colruyt Marbais
​Chaussée de Namur 264
​1495 Marbais

Openingsuren
​ma - za: 8.30 - 20 u.
​vr: 8.30 - 21 u.