Vernieuwde Colruyt Liège (Rue Grétry) opent op 17 mei

Woensdag 17 mei 2017

Op woensdag 17 mei opent Colruyt Liège (Rue Grétry) de deuren na enkele weken van verbouwingswerken. De winkel werd volledig opnieuw ingericht en omgebouwd tot een Colruyt-winkel van de nieuwe generatie.

 

Winkel van de nieuwe generatie

“Tijdens de sluiting hebben we de winkel helemaal opnieuw ingericht”, zegt gerant Steve Albert. “Zo kunnen klanten nog efficiënter en aangenamer winkelen. Aan de ingang van de versmarkt bijvoorbeeld hebben we de plastic flappen vervangen door een luchtgordijn. Bij de vernieuwingen hebben we altijd oog gehad voor eenvoud en laagste kosten, zoals onze klanten van ons verwachten.”

 

Gloednieuwe beenhouwerij

Voor hun vers kwaliteitsvlees kunnen klanten terecht in een gloednieuwe beenhouwerij. Chef-beenhouwer Olivier Bertrand: “De klanten hebben er een mooi overzicht op het assortiment vlees, charcuterie en salades. En ze zien de beenhouwers werken in een open atelier. Die zijn dus makkelijk aan te spreken bij vragen of een speciale bestelling.”

 

Collect&Go doet de boodschappen voor de klanten

Colruyt Liège (Rue Grétry) heeft nog altijd een Collect&Go-afhaalpunt. Steve Albert: “Collect&Go is de handige online boodschappendienst van Colruyt Group. Klanten sturen ons hun boodschappenlijstje door via collectandgo.be of via de app, en de Collect&Go-medewerkers zetten hun producten klaar in het afhaalpunt tegen de dag en het uur van hun keuze. Handig!”
​  

Voor meer info kan u contact opnemen met:
​ David Legrand (regiomanager) op 02 345 2345
​ Silja Decock (persverantwoordelijke van Colruyt Group) op 0473 92 45 10

Praktische info:
​ Colruyt Liège
​ Rue Grétry 235
​ 4020 Liège

Openingsuren:
​ ma - za: 8.30 - 20 u.
​ vr: 8.30 - 21 u.

Opendeuravond:
​ dinsdag 16 mei van 17 tot 20 u.