Vernieuwde Colruyt Landen opent met ruim Collect&Go-afhaalpunt

Op woensdag 31 juli opent de vernieuwde Colruyt-winkel in Landen de deuren. De supermarkt kreeg onder meer een ruimere versmarkt en diepvriesafdeling, en ook de parking werd helemaal vernieuwd. Bovendien staan de prijzen in de winkel nu op elektronische prijsetiketten. Ten slotte kunnen de klanten in Landen nu ook hun boodschappen laten klaarzetten in een Collect&Go-afhaalpunt.

Maandag 29 juli 2019

Efficiënter winkelen op 1.200 m²

Tijdens de sluiting hebben we de winkel helemaal opnieuw ingericht”, zegt gerant Jonas Casteleyn. “Daardoor kunnen onze klanten nog aangenamer en efficiënter boodschappen doen. Onze vernieuwde winkel is bijna 1.200 m² groot. De diepvriesafdeling en de versmarkt zijn vergroot, 6 kassa’s zorgen voor een vlotte bediening, en de nieuwe, grotere parking telt nu 118 plaatsen.”

Beenhouwerij met open atelier

Voor vers kwaliteitsvlees kunnen klanten terecht in een gloednieuwe beenhouwerij met zelfbediening. Chef-beenhouwer John Petteloot: “De klantenzien de beenhouwers aan het werk in een open atelier en kunnen hen dus makkelijk aanspreken bij vragen of een speciale bestelling. Ze hebben er bovendien een beter overzicht op het assortiment vlees, charcuterie en salades.”

Elektronische prijsetiketten

In Colruyt Landen werden de papieren etiketten vervangen door elektronische. “Die hebben heel wat voordelen”, weet de gerant. “Met dit nieuwe systeem kunnen we sneller reageren op prijsaanpassingen bij onze concurrenten. Bovendien is het beter voor het milieu: per jaar sparen we heel wat transport en 75 miljoen etiketten of 90 ton papier uit. Ze zijn ook heel energie-efficiënt, omdat ze alleen stroom verbruiken terwijl een prijs wordt aangepast. En wij in de winkel winnen tijd, die we kunnen gebruiken om bijvoorbeeld producten uit te zetten in de rekken.”

Collect&Go doet boodschappen voor de klanten

Colruyt Landen heeft nu ook een Collect&Go-afhaalpunt. “Collect&Go is een handige dienst van Colruyt Group waarbij wij de boodschappen doen voor de klanten”, zegt Jonas Casteleyn. “Zij sturen ons hun boodschappenlijstje door via collectandgo.be of via de app, en de Collect&Go-medewerkers zetten hun producten klaar in het afhaalpunt tegen de dag en het uur van hun keuze.”

Energiezuinige winkel

Bij de vernieuwing van de winkel in Landen koos Colruyt voor duurzame technieken op het vlak van energie, zoals warmterecuperatie. De warmte die onze koelinstallatie vrijgeeft, wordt gerecupereerd om de winkel te verwarmen. Zo blijft Colruyt zijn energieverbruik optimaliseren en zijn CO2-impact verlagen.

Speciale opendeuravond op 30 juli

Vanaf woensdag 31 juli ontvangen gerant Jonas Casteleyn, chef-beenhouwer John Petteloot en hun 23 medewerkers hun klanten opnieuw in Colruyt Landen.

​ “De avond voordien kan iedereen de vernieuwde winkel al in primeur komen bekijken”, zegt de gerant. “Tijdens deze speciale opendeuravond, van 17 tot 20 u., serveren we onze klanten graag een hapje en een drankje. Iedereen is van harte welkom!”

Meer info? Een gesprek met de gerant? Of foto’s van de nieuwe winkel of het Collect&Go-afhaalpunt?
Neem gerust contact op met:
​  

  • Christophe Deschepper (regiomanager) op 02 345 2345
  • Yana Morren (persverantwoordelijke Colruyt) op 0479 72 29 10

Praktische info:

Colruyt Landen
​ Fabriekstraat 21
​ 3400 Landen

Openingsuren:

ma - za:  

8.30 - 20 u.

vr:

8.30 - 21 u.

Opendeuravond:
​ dinsdag 30 juli van 17 tot 20 u.