Vernieuwde Colruyt Laagste Prijzen opent in Blankenberge

Vernieuwde Colruyt Laagste Prijzen opent in Blankenberge

Zondag 10 maart 2024

Op woensdag 13 maart 2024 opent de vernieuwde Colruyt Laagste Prijzen-winkel aan de Ruiterstraat de deuren. Naast de vernieuwde beenhouwerij ging er extra aandacht naar winkelefficiëntie en duurzaamheid. Klanten kunnen in Blankenberge nog altijd terecht bij Collect&Go.

Efficiënt winkelen voor de laagste prijzen

Met zijn 2.296 m2 biedt Colruyt Blankenberge een uitgebreid assortiment kwaliteitsproducten voor de laagste prijzen. Gerant Jessie Vandenbon: “In de volledig vernieuwde beenhouwerij is de zelfbedieningstoog vervangen door doorzichtige, gesloten frigo’s die minder CO2 uitstoten. Aan het open atelier kunnen klanten de beenhouwers makkelijk aanspreken bij vragen of voor speciale bestellingen.” Ook het broodassortiment werd uitgebreid, en de winkel werd anders georganiseerd. Dankzij die optimalisatie verloopt een winkelbezoek nu nog efficiënter.

Boodschappen bestellen bij Collect&Go

In Blankenberge kunnen klanten nog altijd terecht in het Collect&Go-afhaalpunt. Collect&Go is de handige online boodschappendienst van Colruyt Group. Klanten sturen hun boodschappenlijstje door via collectandgo.be of via de app, en de medewerkers zetten de producten klaar op het moment dat de klant kiest.

Extra aandacht voor duurzaamheid

De winkel in Blankenberge heeft overal ledlampen die dankzij een sensor tot 30 % energie besparen. De restwarmte van de koeling wordt gerecupereerd en uit het ventilatiesysteem wordt maar liefst 75 % van de warmte hergebruikt. Op het dak van de winkel zorgen zonnepanelen voor groene stroom. Op de parking zijn 10 extra brede fietsrekken voorzien om (bak)fietsen veilig aan vast te maken. Met al deze maatregelen wil Colruyt zijn energieverbruik optimaliseren en zijn CO2-impact verlagen.

Opendeuravond dinsdag 12 maart

Gerant Jessie Vandenbon: “Samen met mijn team van 54 medewerkers kijk ik ernaar uit om onze klanten te verwelkomen. We nodigen hen dan ook graag uit om als eerste kennis te maken met de vernieuwde winkel tijdens onze opendeuravond op dinsdag 12 maart van 17 tot 20 u. Tot dan!”

Fotomateriaal nodig voor uw artikel? Download het hier.


Contact:
​Joeri Van Parijs (regiomanager) op 02 363 55 45.
​Hanne Poppe (persverantwoordelijke Colruyt Laagste Prijzen) op 0479 72 29 10.

Praktische info:
​Colruyt Blankenberge
​Ruiterstraat 2
​8370 Blankenberge

Openingsuren Colruyt:
​ma - za: 8.30 - 20 u.
​vr: 8.30 - 21 u.