Vernieuwde Colruyt Laagste Prijzen met grotere versmarkt opent de deuren in Beveren

Op woensdag 16 juni heropent de vernieuwde Colruyt Laagste Prijzen-winkel in Beveren. De winkel is volledig heringericht en de versmarkt is groter geworden. Dat betekent dat klanten nu keuze hebben uit een nog ruimer assortiment. Bij de renovatie zijn duurzame keuzes gemaakt, waardoor de winkel energiezuiniger is geworden.

Vrijdag 11 juni 2021

Aangenaam en efficiënt boodschappen doen

De vertrouwde Colruyt Laagste Prijzen-winkel in Beveren is in een nieuw jasje gestoken. Klanten kunnen er daardoor nog aangenamer en efficiënter boodschappen doen. Gerant Kris Vandaele: “Door de herindeling is de versmarkt uitgebreid. Je hebt daardoor keuze uit een nog ruimer assortiment verse producten. Voor vers vlees kan je terecht in de vernieuwde beenhouwerij met zelfbediening. Je ziet onze gekwalificeerde beenhouwers aan het werk in het open atelier. Als je vragen of speciale bestellingen hebt, kan je hen meteen aanspreken.”

Duurzame keuzes

Bij de renovatie is rekening gehouden met duurzaamheid. De vernieuwde Colruyt in Beveren is dan ook een energiezuinige winkel. Zo wordt er bijvoorbeeld energie opgewekt met zonnepanelen. Op zonnige dagen draait de winkel zelfs volledig op zonne-energie. De vrijgekomen warmte van de koelingen wordt gerecupereerd, zo stoot de winkel 90 % minder broeikasgassen uit.

Goed bereikbaar en makkelijk parkeren

De winkel in Beveren is goed bereikbaar met de fiets of de auto. Wie met de auto komt, kan parkeren op de ruime parking. Die werd eerder al uitgebreid van 137 naar 167 plaatsen. Een deel van de parking is overdekt en er is een laadpaal voor elektrische auto’s. Voor fietsen is er een fietsenstalling.

Het team van Colruyt Beveren staat voor je klaar

Omwille van de coronamaatregelen is er geen opendeuravond bij de opening. Gerant Kris Vandaele: “Kom de vernieuwde Colruyt in Beveren in de eerste week ontdekken, dan zorgen wij voor een klein welkomstgeschenk. Mijn team en ik kijken ernaar uit om iedereen veilig in onze winkel te verwelkomen. We vragen je daarom om alle regels van de overheid te volgen.”

Voor meer informatie kan je contact opnemen met:

  • Erik Boeykens (regiomanager) op 02 345 23 45.
  • Eva Biltereyst (persverantwoordelijke Colruyt Laagste Prijzen) op 0479 72 29 10.

Praktische informatie:

Colruyt Beveren
​Donkvijverstraat 17
​ 9120 Beveren-Waas

 

Openingsuren:
​ma - za: 8.30 - 20 u.
​ vr: 8.30 - 21 u.

Download hier de foto’s van de winkel.