Vernieuwde Colruyt Knokke opent op 14 juni als lage-energiewinkel

Woensdag 14 juni 2017

Op woensdag 14 juni opent de vernieuwde Colruyt Knokke de deuren na enkele maanden van verbouwingswerken. De winkel werd volledig opnieuw ingericht, gerenoveerd tot lage-energiewinkel en omgebouwd tot een Colruyt-winkel van de nieuwe generatie.

 

Frisse en moderne inrichting

Tijdens de sluiting hebben we de winkel helemaal opnieuw ingericht”, zegt gerant Tine Gilté. “Zo kunnen klanten nog efficiënter en aangenamer winkelen.Bij de vernieuwingen hebben we altijd oog gehad voor eenvoud en laagste kosten, zoals onze klanten van ons verwachten.”

 

Lage-energiewinkel

De gevels en het dak van de vernieuwde winkel zijn extra geïsoleerd. De winkel werd ook luchtdichter afgewerkt dan voordien. Dat maakt van Colruyt Knokke een lage-energiewinkel, die de stap kan zetten naar duurzame technieken, zoals een koelsysteem op propeengas.Dit project past in een grotere renovatiegolf van Colruyt Group, dat tegen 2029 alleen nog maar lage-energiewinkels in eigen beheer wil. Zo zou zijn CO2-uitstoot met nog eens 4 % verminderen.

 

Gloednieuwe beenhouwerij

In de vernieuwde Colruyt-winkel is de versmarkt en het assortiment diepvriesproducten uitgebreid.Voor hun vers kwaliteitsvlees kunnen klanten terecht in een gloednieuwe beenhouwerij. Chef-beenhouwer Filip Martens: “Ze hebben er een mooi overzicht op het assortiment vlees, charcuterie en salades. En ze zien de beenhouwers werken in een open atelier. Die zijn dus makkelijk aan te spreken bij vragen of een speciale bestelling.”

 

Collect&Go doet de boodschappen voor de klanten

Colruyt Knokke heeft nog altijd een Collect&Go-afhaalpunt. Tine Gilté: “Collect&Go is een handige dienst van Colruyt Group waarbij wij de boodschappen doen voor de klanten. Zij sturen ons hun boodschappenlijstje door via collectandgo.be of via de app, en de Collect&Go-medewerkers zetten hun producten klaar in het afhaalpunt tegen de dag en het uur van hun keuze. Handig!”

 

Speciale opendeuravond

Vanaf woensdag 14 juni staan gerant Tine Gilté, chef-beenhouwer Filip Martens en hun 38 medewerkers klaar om de klanten opnieuw te verwelkomen in de vernieuwde Colruyt Knokke.Tine Gilté: “De avond voordien, op dinsdag 13 juni van 17 tot 20 u., kan iedereen de vernieuwingen al in primeur komen bekijken. Tijdens deze speciale opendeuravond serveren we de klanten graag een hapje en een drankje. Iedereen is van harte welkom!”

Voor meer info kan u contact opnemen met:

Denny Cerpentier (regiomanager) op 02 345 2345
​ Silja Decock (persverantwoordelijke van Colruyt Group) op 0473 92 45 10

 

Praktische info:

Colruyt Knokke
​ Natiënlaan 191
​ 8300 Knokke

Openingsuren:
​ ma - za: 8.30 - 20 u.
​ vr: 8.30 - 21 u.

Opendeuravond:
​ maandag 13 junivan 17 tot 20 u.