Vernieuwde Colruyt Hooglede opent op woensdag 8 mei

Vernieuwde Colruyt Hooglede opent op woensdag 8 mei

Ruimer assortiment in grotere en duurzamere winkel

Maandag 6 mei 2024

Heropening Colruyt Hooglede: ruimer aanbod producten in grotere, duurzamere winkel

Op woensdag 8 mei 2024 heropent de Colruyt Laagste Prijzen-winkel in Hooglede zijn deuren. De winkel aan de Ieperstraat is uitgebreid tot 2.039 m2 en krijgt een groter aanbod producten. Bij de renovatie besteedde Colruyt aandacht aan een efficiëntere winkelervaring voor klanten én aan een duurzamere infrastructuur van de winkel.

Meer dan 2400 extra producten

De vernieuwde Colruyt Laagste Prijzen Hooglede is meer dan 350 m2 groter dan de vorige winkel en biedt klanten een uitgebreider assortiment kwaliteitsproducten voor de laagste prijzen. Gerant Amelie Malfait: “Er komen zo’n 400 producten bij in ons assortiment voeding en zo’n 2000 producten in ons assortiment niet-voeding. We hebben 10 extra diepvrieskoffers en in de vernieuwde beenhouwerij met open atelier kan je nu ook alle charcuterie en veggieproducten vinden.” Om het winkelen nog aangenamer en efficiënter te maken werd de winkelroute geoptimaliseerd.

Extra aandacht voor duurzaamheid

De winkel in Hooglede heeft overal energiezuinige ledlampen die met een sensor werken. Zo besparen ze tot 30 % energie. De restwarmte van de koeling wordt gerecupereerd en door het ventilatiesysteem wordt maar liefst 75 % van de warmte hergebruikt. In de beenhouwerij is er energiezuinige, gesloten koeling voorzien. Op het dak van de winkel zorgen zonnepanelen voor groene stroom. Met al deze maatregelen wil Colruyt zijn energieverbruik optimaliseren en zijn CO2-impact verlagen. Er is op de parking ook een laadpaal voor 2 elektrische wagens voorzien.

Collect&Go doet boodschappen voor jou

In Hooglede kunnen klanten ook opnieuw terecht in het vernieuwde afhaalpunt van Collect&Go, de online boodschappendienst van Colruyt Group. Klanten sturen hun boodschappenlijstje door via collectandgo.be of via de app, en de medewerkers zetten de producten klaar op het moment dat de klant kiest.

Opendeuravond op dinsdag 7 mei

Gerant Amelie Malfait: “We kijken er met het hele team naar uit om onze klanten opnieuw te verwelkomen. En we nodigen hen graag uit om als eerste kennis te maken met de vernieuwde winkel tijdens onze opendeuravond op dinsdag 7 mei van 17 tot 20 u.”

Download hier de foto’s.


Voor meer informatie kan je contact opnemen met
Machteld Delille (regiomanager) op 02 345 23 45
​Eva Biltereyst (persverantwoordelijke Colruyt Laagste Prijzen) op 0479 72 29 1

Praktische informatie
​Colruyt Hooglede
​Ieperstraat 88
​8830 Hooglede

Openingsuren
​ma - za: 8.30 - 20 u.
​vr: 8.30 - 21 u.