Vernieuwde Colruyt Gosselies opent op 30 november

Woensdag 30 november 2016

Op woensdag 30 november opent Colruyt Gosselies de deuren na enkele maanden van verbouwingswerken. Deze Colruyt-winkel van de nieuwe generatie werd vergroot en volledig opnieuw ingericht. De beenhouwerij is helemaal vernieuwd en er kwam een Collect&Go-afhaalpunt. In maart 2017 ten slotte komt er op de site ook een winkel van DreamLand, de speelgoedspecialist van Colruyt Group.

 

Winkel van de nieuwe generatie

Gerant Luca Tiepido: “Colruyt vernieuwt zijn winkels om ze nog efficiënter te maken en klanten aangenamer te laten winkelen. Aan de versmarkt bijvoorbeeld hebben we de plastic flappen vervangen door een luchtgordijn. Bij de vernieuwingen hebben we altijd oog gehad voor eenvoud en laagste kosten, zoals onze klanten van ons verwachten.

 

Bredere gangen en nieuwe beenhouwerij

We hebben de winkel uitgebreid en de gangen verbreed”, vertelt de gerant. “Zo kunnen klanten nog efficiënter winkelen. En wij kunnen hen een nog ruimer assortiment voeding- en niet-voedingsproducten aanbieden.”De versmarkt werd flink uitgebreid. En voor hun vers kwaliteitsvlees kunnen klanten terecht in een gloednieuwe beenhouwerij. Chef-beenhouwer Maxime Grandjean: “De klanten hebben er een mooi overzicht op het assortiment vlees, charcuterie en salades. En ze zien de beenhouwers werken in een open atelier. Die zijn dus makkelijk aan te spreken bij vragen of een speciale bestelling.

 

Collect&Go doet de boodschappen voor de klanten

Colruyt Gosselies heeft nu ook een Collect&Go-afhaalpunt. Luca Tiepido: “Collect&Go is een handige online boodschappendienst van Colruyt Group. Klanten sturen ons hun boodschappenlijstje door via collectandgo.be of via de app, en de Collect&Go-medewerkers zetten hun producten klaar in het afhaalpunt tegen de dag en het uur van hun keuze. Handig!

 

Speciale opendeuravond

Vanaf woensdag 30 november staan gerant Luca Tiepido, chef-beenhouwer Maxime Grandjean en hun 50 medewerkers klaar om de klanten opnieuw te verwelkomen in de vernieuwde Colruyt Gosselies.Luca Tiepido: "De avond voordien, op dinsdag 29 november van 17 tot 20 u., kan iedereen de vernieuwingen al in primeur komen bekijken. Tijdens deze speciale opendeuravond serveren we de klanten graag een hapje en een drankje. Iedereen is van harte welkom!"


Voor meer info kan u contact opnemen met:

  • Tiziano Antenucci (regiomanager) op 023452345
  • Patricia Verdoodt (persverantwoordelijke van Colruyt Group) op 0473924510

Praktische info: :

Colruyt Gosselies
​ Rue Tahon 37
​ 6041 Gosselies

Openingsuren:
​ ma - za: 8h30 - 20h
​ vr: 8h30 - 21h

Opendeuravond:
​ dinsdag 29 november van 17 tot 20 u.