Spar-winkel van de nieuwe generatie opent de deuren in Léglise

Aanstaande donderdag 22 april opent een Spar Colruyt Group-winkel van de nieuwe generatie in Léglise. De nadruk ligt er op klantvriendelijkheid, maar ook op verse, kwaliteitsvolle en lokale producten. De winkel heeft een verkoopoppervlakte van 625 m² en is voorzien van de nieuwste isolatie, oplaadpunten voor elektrische voertuigen en elektronische etiketten. Samen met zijn team van zo’n tien medewerkers heeft Dany Clarinval, de ondernemer in loondienst, een verrassing in petto voor de opening van de buurtwinkel, waarbij uiteraard rekening wordt gehouden met de gezondheidsmaatregelen.

Zondag 18 april 2021

Nadruk op verse producten

Verse producten zijn ongetwijfeld hét uithangbord van de Spar Colruyt-buurtwinkel. “Maar liefst de helft van de winkelruimte is bestemd voor verse producten. En daarmee kunnen we echt het verschil maken. Mijn team en ik houden van lekker eten en dat zie je aan ons productaanbod”, verklaart Dany Clarinval, de ondernemer in loondienst van de Spar-winkel in Léglise. Versheid en kwaliteit staan hier voorop, niet alleen in de groente- en fruitafdeling, maar ook in de bedieningstoog, de slagerij, de zuivel- en bakkerijafdeling. Elke dag bakken de Spar-medewerkers ter plaatse verschillende soorten brood om zo een optimale versheid te garanderen. 

De klant staat centraal

Een andere grote troef van de nieuwe Spar in Léglise is de zorg die wordt besteed aan het onthaal van de klanten. Het team bestaat uit een tiental medewerkers uit de buurt, en allen hechten ze veel belang aan klantvriendelijkheid. “Luisteren naar de klant is essentieel. Het beïnvloedt onze productkeuze, bijvoorbeeld in onze bedieningstoog”, zegt Dany Clarinval, die jarenlange ervaring heeft binnen Colruyt Group (20 jaar). Een geslaagd onthaal zit vaak ook in kleine gebaren. Daarom heeft het hele team een verrassing gepland voor de opening van de winkel. De geldende gezondheidsmaatregelen worden daarbij uiteraard gerespecteerd. 

Een ecologisch en toegankelijk gebouw

De winkel in Léglise is gebouwd in de stijl van de nieuwe generatie Spar-buurtsupermarkten, die gekenmerkt wordt door een moderne inrichting en frisse uitstraling. Bovendien werden verschillende investeringen gedaan die een positieve impact hebben op het milieu. Met name de nieuwste isolatie, elektronische etiketten ... De nieuwe Spar is gelegen in een bedrijvenpark en is makkelijk bereikbaar: de winkel bevindt zich op 400 meter van de afrit van de E25 en aan het begin van het dorp. De winkel heeft 51 parkeerplaatsen en beschikt over overdekte fietsenstallingen.  

Fotomateriaal nodig voor uw artikel? Download het hier.