Opening vernieuwde Colruyt Laagste Prijzen in Verviers

Woensdag 17 november opent de Colruyt Laagste Prijzen-winkel in Verviers de deuren weer na enkele weken werken. De winkel is volledig vernieuwd, net als de versmarkt en beenhouwerij. Dankzij de vernieuwingen kunnen klanten er nu nog aangenamer en efficiënter boodschappen doen. Bij de renovatie koos Colruyt voor duurzaamheid. Colruyt Verviers mag zich nu een energiezuinige winkel noemen, net als veel andere winkels van Colruyt Group.

Maandag 15 november 2021

​ ​ Efficiënt boodschappen doen

De winkel is volledig gerenoveerd en opnieuw ingericht. Gerant Anthony Maréchal: “In de vernieuwde Colruyt-winkel vind je een mooi assortiment voedings- en niet-voedingsproducten voor de laagste prijzen in de streek.” De beenhouwerij met zelfbediening is ook gerenoveerd. Chef-beenhouwer Geoffrey Sciorre voegt toe: “Klanten zien onze gekwalificeerde beenhouwers aan het werk in het open atelier. We snijden en verpakken het verse vlees ter plaatse. Klanten kunnen de beenhouwers makkelijk aanspreken, bijvoorbeeld om een speciale bestelling te plaatsen of om informatie te vragen. We staan klaar om onze klanten te helpen!”

Collect&Go doet de boodschappen voor je ​ ​

Mensen die tijd willen besparen, kunnen hun boodschappen online reserveren en afhalen bij het Collect&Go-afhaalpunt in de winkel. Gerant Anthony Maréchal: “Klanten sturen hun boodschappenlijstje door via collectandgo.be of via de app van MyColruyt of Collect&Go. De medewerkers zetten alle producten klaar in het afhaalpunt op het moment dat de klant kiest. We zijn blij dat we deze service kunnen blijven aanbieden aan onze klanten, want de populariteit van online boodschappen doen blijft stijgen.”

Duurzame keuzes

De vernieuwde Colruyt-winkel in Verviers is een energiezuinige winkel die past bij de duurzame ontwikkelingen. Zo wordt de restwarmte van de ventilatie en koelinstallatie gerecupereerd. Het resultaat: dankzij efficiënte isolatie, ventilatie, verlichting, koeling en verwarming stoot de winkel 90 % minder broeikasgassen uit en wordt de CO2-impact verlaagd. 

Het team van Colruyt Verviers staat voor je klaar ​ ​

Omwille van de coronamaatregelen is er geen opendeuravond bij de opening. Gerant Anthony Maréchal: “Kom de vernieuwde Colruyt in Verviers in de eerste week ontdekken, dan zorgen wij voor een klein welkomstgeschenk. Mijn team en ik kijken ernaar uit om iedereen veilig in onze winkel te verwelkomen. We vragen je daarom om alle regels van de overheid te volgen.”

Voor meer informatie kan je contact opnemen met:

  • Maximilien Habran (regiomanager) op 02 345 23 45.
  • Eva Biltereyst (persverantwoordelijke Colruyt Laagste Prijzen) op 0479 72 29 10.

 

Praktische informatie: ​ ​

Colruyt Verviers
​ Boulevard des Gérardchamps 60
​ 4800 Verviers

Openingsuren: ​ ​

ma - za: 8.30 - 20 u.
​ vr: 8.30 - 21 u.

Download hier foto’s van de winkel.