Opening Colruyt Ukkel: vernieuwde winkel met duurzame keuzes

Opening Colruyt Ukkel: vernieuwde winkel met duurzame keuzes

Op woensdag 21 juni 2023 opent de Colruyt Laagste Prijzen-winkel in Ukkel opnieuw zijn deuren. In de winkel aan de Stallestraat werd extra aandacht besteed aan de beenhouwerij die onder andere een gloednieuwe, energiezuinige bedieningstoog kreeg. Daarnaast is het assortiment parafarmacie fors uitgebreid. Klanten kunnen in Ukkel nog altijd terecht in het Collect&Go-afhaalpunt en bij DATS 24.

Maandag 19 juni 2023

Geoptimaliseerde winkel en nieuw jasje voor de beenhouwerij

De vernieuwde Colruyt Ukkel biedt klanten een uitgebreid assortiment kwaliteitsproducten voor de laagste prijzen. Gerant Jonathan Joiret: “In onze ruime versmarkt vinden klanten producten zoals groenten en fruit, vis, kaas, kant-en-klare maaltijden en een ruim veggie-assortiment. Ook in de beenhouwerij is er een uitgebreide keuze met onder andere een vernieuwd traiteurassortiment. Daar werd de zelfbedieningstoog vervangen door doorzichtige, gesloten frigo’s die een pak minder CO2 uitstoten.” “En dankzij het open atelier zie je onze beenhouwers aan het werk. Zo kan je ze makkelijk aanspreken voor vragen of speciale bestellingen”, vult chef-beenhouwer Benoît Van Liefferinge aan.

Ook Collect&Go en DATS 24 tekenen present

In Ukkel kunnen klanten nog altijd terecht in het Collect&Go-afhaalpunt. Collect&Go is de handige online boodschappendienst van Colruyt Group. Klanten sturen hun boodschappenlijstje door via collectandgo.be of via de app, en de medewerkers zetten de producten klaar op het moment dat de klant kiest. Naast de winkel is er ook een DATS 24. Zo kunnen klanten boodschappen doen combineren met hun tankbeurt: handig en tijdbesparend.

Extra aandacht voor duurzaamheid

Zoals altijd heeft Colruyt ook bij de verbouwing in Ukkel ingezet op duurzaamheid. Zo wordt de restwarmte van de koelingen gerecupereerd, goed voor zo’n 90 % minder uitstoot van broeikasgassen. Verder werd geïnvesteerd in een groendak als isolatie en in zonnepanelen die de winkel voorzien van groene stroom. Op de parking vinden klanten een laadpaal voor 2 elektrische wagens en 5 fietsbeugels waar 10 (bak)fietsen veilig vastgemaakt kunnen worden.

Opendeuravond dinsdag 20 juni

Gerant Jonathan Joiret: “Samen met mijn team van 42 winkelmedewerkers en 10 beenhouwers kijk ik ernaar uit om onze klanten te verwelkomen. We nodigen hen dan ook graag uit om als eerste kennis te maken met de vernieuwde winkel tijdens onze opendeuravond op dinsdag 20 juni van 17 tot 20 u. Tot dan!”

Voor meer informatie kan je contact opnemen met

  • Jonathan Joiret (gerant Colruyt Ukkel)
  • Eva Biltereyst (persverantwoordelijke Colruyt Laagste Prijzen) op 0479 72 29 10

Praktische informatie

Colruyt Ukkel
Stallestraat 161
​1180 Ukkel

ma - za: 8.30 - 20 u.
​vr: 8.30 - 21 u.

Download hier de foto's