OKay Zingem opent opnieuw de deuren op 30 oktober

Op vrijdag 30 oktober opent OKay Zingem opnieuw de deuren na een kleine maand van verbouwingswerken. De buurtsupermarkt werd grondig onder handen genomen. Klanten winkelen er nu extra makkelijk dankzij extra koelmeubels, een vernieuwde broodhoek en diepvrieskoffers met glazen deksel. Daarnaast kreeg de winkel ook een ecologische update, zo maakt OKay Zingem geen gebruik van fossiele brandstoffen.

Dinsdag 27 oktober 2020

Focus op verse producten en dagvers brood

Dankzij een frisse en moderne inrichting van de 650 m² grote winkel kan OKay Zingem zijn klanten nu nog beter bedienen. Ruimte genoeg dus om het aanbod superverse producten nog beter uit te spelen. “Buiten de freshmart hebben we extra koelmeubels geplaatst, zodat de tapas, charcuterie en patisserie nog meer in het oog springen.” zegt store manager Dorina Vandenheede. "Elke dag wordt er vers brood geleverd en bakken de winkelmedewerkers kwaliteitsvolle koffiekoeken en broodjes af. Die vind je allemaal in onze nieuwe broodhoek”.

Ook de diepvriesafdeling ziet er helemaal anders uit. Dorina Vandenheede: “We hebben nu diepvrieskoffers met glazen deksel geplaatst. Zo vinden onze klanten makkelijk hun favoriete producten terug.”

De fietsparking werd verruimd tot 32 plaatsen waardoor het nog makkelijker wordt om met de fiets boodschappen te doen. Het afhaalpunt van Collect&Go zal ook opnieuw open zijn met bovendien ruimere openingsuren. Klanten kunnen hun online boodschappen afhalen van maandag tot zaterdag van 8.30 tot 19.00 uur.

Topteam uit de streek

"Doorheen de jaren hebben we een trouw cliënteel opgebouwd dat gehecht is aan ons ruime assortiment, onze vriendelijke medewerkers en de laagste prijzen in de buurt. Die lijn willen we met ons 14-koppig team, allemaal afkomstig uit de streek rond Zingem, doortrekken in onze vernieuwde winkel”, vertelt de store manager.

Storemanager Dorina en haar team hebben alle nodige coronamaatregelen getroffen om hun klanten veilig te verwelkomen vanaf vrijdag 30 oktober.

Minimale milieu-impact

Net als de andere winkelformules van Colruyt Group hecht OKay veel belang aan duurzaam bouwen, met een zo laag mogelijke milieu-impact. Daarom gebruikt het in de winkels van de tweede generatie zoveel mogelijk duurzame technieken en materialen. “In OKay Zingem gebruiken we geen fossiele brandstoffen”, zegt Dorina Vandenheede. “Het koelsysteem werkt op propaan, een natuurlijk koelmiddel dat veel milieuvriendelijker is dan chemische koelmiddelen. Hierdoor daalt de CO2-uitstoot met 90 % in vergelijking met een klassiek koelsysteem. De vrijgekomen warmte van de koeling wordt gerecupereerd. Daarnaast wekken we onze eigen energie op via zonnepanelen. Voor de gevel van onze winkel gebruikten we witte verf die roetdeeltjes vanop de parking kan neutraliseren. Een verf die bijdraagt aan een beter milieu dus! ”