OKay Meise heropent de deuren na verbouwingen

Op woensdag 5 december opent OKay Meise opnieuw de deuren na bijna drie maanden van verbouwingswerken. De winkel werd opgefrist volgens de stijl van de tweede generatie OKay-buurtsupermarkten en kreeg onder andere een vernieuwde freshmart, een nieuwe broodhoek en nieuwe diepvrieskoffers. Store manager Wouter Hellinckx en zijn team verwelkomen hun klanten graag opnieuw met een hapje en een drankje tijdens de openingsreceptie op 4 december tussen 18 en 20 uur.

Maandag 3 december 2018

Fris en modern ingericht
​ OKay Meise sloot de deuren van 17 september tot en met 4 december voor verbouwingswerken. De winkel is nu zo’n 200 m² groter en de parking telt twintig extra plaatsen. De buitengevel kreeg een likje verf en ook de groenzones rondom de parking werden heraangelegd.

De winkel zelf is fris en modern ingericht. “Zo kunnen we onze klanten nog beter bedienen en onze troeven beter uitspelen”, zegt store manager Wouter Hellinckx. “In de vernieuwde freshmart bijvoorbeeld zorgen de brede gangen en de grote glazen wanden voor een aangename winkelervaring. Ons uitgebreide aanbod vers fruit en verse groenten komt er volledig tot zijn recht.” In de handige ‘Easy Cooking’-toog vinden klanten inspiratie en meteen alle ingrediënten voor een snelle en makkelijke maaltijd. Elke dag wordt er vers brood geleverd en bakken de winkelmedewerkers zelf kwaliteitsvolle koffiekoeken en broodjes af in de vernieuwde broodhoek. Ook nieuw zijn de diepvrieskoffers met glazen deksel, zodat klanten meteen de producten zien. Tot slot is er voortaan een kassa extra en bovendien werden de kassa’s anders ingericht om meer ruimte te creëren voor de klanten en hun winkelkarren.

Openingsreceptie
​ Op dinsdag 4 december 2018 wordt de nieuwe winkel officieel ingehuldigd tijdens een receptie van 18 tot 20 u. Alle buurtbewoners en toekomstige klanten zijn van harte welkom. “Doorheen de jaren hebben we een trouw cliënteel opgebouwd dat gehecht is aan ons ruime assortiment, onze vriendelijke medewerkers en de laagste prijzen in de buurt. Die lijn willen we natuurlijk doortrekken in onze vernieuwde winkel”, aldus Wouter. Het aanbod verse producten is een van OKay’s troeven: dagvers fruit en groenten, zuivelproducten, vlees, charcuterie, vis en kant-en-klare maaltijden. OKay biedt een gevarieerde mix van nationale merken, het eigen merk Boni Selection en discountmerk Everyday.

Milieu-impact zo laag mogelijk
​ OKay hecht veel belang aan energiezuinig bouwen, met een zo laag mogelijke milieu-impact. Daarom gebruikt het in de winkels van de tweede generatie zoveel mogelijk duurzame technieken en materialen. Het nieuwe groendak zuivert de lucht en bevordert de biodiversiteit op het terrein. De winkel verwarmen gebeurt niet via een klassieke ketel, maar met de restwarmte van de koelinstallatie. Bovendien werkt de koelinstallatie op propaan, een natuurlijk koelmiddel dat veel milieuvriendelijker is dan chemische koelgassen en de CO²-uitstoot van de koeling met 90 % doet dalen. De ledverlichting in de winkels zorgt voor 30 % minder energieverbruik en regenwater wordt hergebruikt voor de toiletten. Het gebouw is ook extra goed geïsoleerd en het ventilatiesysteem recupereert 75 % van de warmte uit de lucht.