OKay Compact opent vijfde Brusselse vestiging

OKay Compact opent vijfde Brusselse vestiging

Kom de winkel van de buurt ontdekken in de Picardstraat

Dinsdag 5 april 2022

Op vrijdag 8 april opent OKay Compact, de stadswinkel van buurtsupermarkt OKay, zijn 12de winkel. De retailer koos voor Molenbeek en dus voor een vijfde vestiging in Brussel. In de praktische buurtsupermarkt vinden klanten alles om er snel, goedkoop en makkelijk hun dagelijkse boodschappen te doen.

De winkel in de buurt, van de buurt

Bij OKay Compact kunnen klanten 7 dagen op 7 terecht voor hun dagelijkse boodschappen. Net zoals OKay is OKay Compact een echte buurtsupermarkt, waar je snel, goedkoop en makkelijk je boodschappen doet. De praktische winkel is makkelijk bereikbaar te voet of met de fiets en beschikt over een uitgebreid assortiment verse producten: groenten en fruit, vlees, vis, gevogelte, brood en koffiekoeken … En dat is niet alles. In deze gloednieuwe OKay Compact kunnen de klanten kiezen uit een ruim aanbod on-the-goproducten zoals broodjes en koffie en hun eigen slaatje samenstellen aan de saladbar. Daarnaast genieten ze vanaf 19/4 ook van een pastabar in de winkel. Kortom: een ruime keuze en de ideale locatie voor de dagelijkse boodschappen of voor een lekkere maaltijd on the go!

Molenbeek in de kijker

OKay Compact is de straat op getrokken om het verhaal van de bewoners en de buurt te ontdekken. Want als buurtwinkel wil OKay Compact graag zijn buren leren kennen. Enkele voorbijgangers werkten hieraan mee en hun verhalen, vol liefde voor de buurt, zijn te lezen in de openingskrant van de winkel.

Een team dat voor je klaar staat

City manager Bart zal aan het roer staan van deze nieuwe OKay Compact. Samen met zijn team van 7 medewerkers staat hij klaar om iedereen te helpen en alle vragen met plezier en met de glimlach te beantwoorden. ​


Contactgegevens
Silja Decock, persverantwoordelijke Colruyt Group
+32 (0)473 92 45 10 of +32 (0)2 363 55 45
[email protected]

Praktische info
OKay Compact Molenbeek
​Picardstraat 46
​+32 (0)2 242 72 37
www.okaycompact.be

Openingsuren
maandag van 13 tot 19.30 uur
​dinsdag tot zaterdag van 7 tot 19.30 uur
​zondag van 8 tot 13 uur


Over OKay Compact

OKay Compact is het stadsconcept van buurtsupermarkt OKay. Traditionele OKay-winkels bevinden zich langs drukke invalswegen, dicht bij dorpskernen, terwijl OKay Compact focust op stadscentra. Met een gemiddelde oppervlakte van 350 m² zijn de OKay Compact-winkels kleiner dan een traditionele OKay, waar de gemiddelde oppervlakte 650 m² is. Het assortiment is er iets beperkter, al zijn er meer on-the-goproducten, zoals koffie, gekoelde dranken en warme snacks. Bij OKay Compact zijn er geen winkelkarretjes, wel winkelmandjes, om het winkelen zo snel en efficiënt mogelijk te laten verlopen. OKay Compact heeft intussen 12 winkels en de klantenreacties zijn erg positief. Buurtsupermarkt OKay telt al meer dan 140 filialen en ziet op termijn potentieel voor 180 winkels.