OKay Compact opent vierde Antwerpse vestiging

OKay Compact opent vierde Antwerpse vestiging

Kom de buurtwinkel ontdekken in de Lange Dijkstraat

Donderdag 4 augustus 2022

Op woensdag 3 augustus opent OKay Compact, de stadswinkel van buurtsupermarkt OKay, zijn 13de winkel. De retailer koos voor Antwerpen Noord en dus voor een vierde vestiging in Antwerpen. In de praktische buurtsupermarkt vinden klanten alles om er snel, goedkoop en makkelijk hun dagelijkse boodschappen te doen.

De winkel in de buurt, van de buurt

Bij OKay Compact kunnen klanten 7 dagen op 7 terecht voor hun dagelijkse boodschappen. Net zoals OKay is OKay Compact een echte buurtsupermarkt, waar je snel, goedkoop en makkelijk je boodschappen doet. De praktische winkel is makkelijk bereikbaar te voet of met de fiets en beschikt over een uitgebreid assortiment verse producten: groenten en fruit, vlees, vis, gevogelte, brood en koffiekoeken … En dat is niet alles. In deze gloednieuwe OKay Compact kunnen de klanten kiezen uit een ruim aanbod on-the-goproducten zoals koffie, versgeperste sapjes, sushi … en ook hun eigen slaatje samenstellen aan de saladbar. Kortom: een ruime keuze en de ideale locatie voor de dagelijkse boodschappen of voor een lekkere maaltijd on the go!

Antwerpen Noord in de kijker

OKay Compact is de straat op getrokken om het verhaal van de bewoners en de buurt te ontdekken. Want als buurtwinkel wil OKay Compact graag zijn buren leren kennen. Enkele voorbijgangers werkten hieraan mee en hun verhalen, vol liefde voor de buurt, zijn te lezen in de openingskrant van de winkel.

Een team dat voor je klaar staat

City manager Everton Ribeiro zal aan het roer staan van deze nieuwe OKay Compact. Samen met zijn team staat hij klaar om iedereen te helpen en alle vragen met plezier en met de glimlach te beantwoorden.

Minimale milieu-impact

Net als de andere winkelformules van Colruyt Group hecht OKay Compact veel belang aan duurzaam bouwen, met een zo laag mogelijke milieu-impact. In OKay Compact Antwerpen Noord verbruiken we geen gas of stookolie, de hele winkel werkt op groene stroom. Daarnaast stoot het milieuvriendelijke koelsysteem 90 % minder CO2 uit dan traditionele installaties met chemische koelmiddelen. De vrijgekomen warmte van de koeling wordt bovendien gebruikt om de winkel te verwarmen. Ook via het ventilatiesysteem wordt 75 % van de warmte gerecupereerd. Energiezuinige ledlampen zorgen dan weer voor 30 % minder stroomverbruik.


 

Contactgegevens
Persdienst Colruyt Group
+32 (0)473 92 45 10 of +32 (0)2 363 55 45
[email protected]

Praktische info
OKay Compact Molenbeek
​Lange Dijkstraat 100
​2060 Antwerpen

+32 (0)3 644 67 37
www.okaycompact.be

Openingsuren
maandag van 13 tot 19.30 uur
​dinsdag tot zaterdag van 7 tot 19.30 uur
​zondag van 8 tot 13 uur


 

Over OKay Compact
​OKay Compact is het stadsconcept van buurtsupermarkt OKay. Traditionele OKay-winkels bevinden zich langs drukke invalswegen, dicht bij dorpskernen, terwijl OKay Compact focust op stadscentra. Met een gemiddelde oppervlakte van 350 m² zijn de OKay Compact-winkels kleiner dan een traditionele OKay, waar de gemiddelde oppervlakte 650 m² is. Het assortiment is er iets beperkter, al zijn er meer on-the-goproducten, zoals koffie, gekoelde dranken en warme snacks. Bij OKay Compact zijn er geen winkelkarretjes, wel winkelmandjes, om het winkelen zo snel en efficiënt mogelijk te laten verlopen. OKay Compact heeft intussen 13 winkels en de klantenreacties zijn erg positief. Buurtsupermarkt OKay telt al meer dan 140 filialen en ziet op termijn potentieel voor 180 winkels.