Okay Compact opent nieuwe vestiging in Antwerpen-Berchem

Okay Compact opent nieuwe vestiging in Antwerpen-Berchem

Ontdek de nieuwe buurtwinkel op de Grotesteenweg

Zondag 11 februari 2024

Op woensdag 14 februari opent Okay Compact, de stadsformule van buurtsupermarkt Okay, een nieuwe vestiging op de Grotesteenweg in Antwerpen. Daarmee telt Antwerpen nu al 6 Okay Compact-winkels. De nieuwe winkel ligt in het centrum van Berchem, vlak bij het kruispunt van de Grotesteenweg met de Binnensingel (R10). Erg handig voor zowel buurtbewoners als pendelaars op weg naar huis of kantoor.

Makkelijk boodschappen doen in de buurt

Bij Okay Compact zijn klanten 7 dagen op 7 welkom. Net zoals Okay is Okay Compact een echte buurtsupermarkt. De praktische winkel met een oppervlakte van 380 m2 is makkelijk te voet, met de fiets of met de tram bereikbaar. Bovendien beschikt hij over een uitgebreid assortiment verse producten: groenten en fruit, vlees, vis, brood en koffiekoeken … In deze gloednieuwe winkel kunnen de klanten onder andere ook terecht voor on-the-go koffie en belegde broodjes.

Ook voor een snelle koffie of kant-en-klare maaltijd kan je bij Okay Compact in Antwerpen-Berchem terecht. "Dat on-the-go-aanbod waar een stadsklant zo naar op zoek is, typeert onze winkel,” zegt city manager Mariana Boboc. Zij en haar team van 6 vaste winkelmedewerkers staan alvast klaar om hun klanten met de glimlach te verwelkomen. Ook op zondag.

Een hart voor het milieu

Net als de andere winkelformules van Colruyt Group hecht Okay Compact veel belang aan duurzaam bouwen, met een zo laag mogelijke milieu-impact. De winkel verbruikt geen gas of stookolie, en is dus helemaal vrij is van fossiele brandstoffen. De milieuvriendelijke koeling stoot 90 % minder CO2 uit dan een traditionele koelinstallatie. Bovendien wordt de vrijgekomen warmte van de koeling gebruikt om de winkel te verwarmen. Ook via het ventilatiesysteem wordt 75 % van de warmte gerecupereerd. Energiezuinige ledlampen zorgen dan weer voor 30 % minder stroomverbruik.

Oog op de toekomst

Intussen zijn er al 19 Okay Compact-stadswinkels in België: 6 in Brussel, 4 in Gent, 1 in Luik, 1 in Blankenberge, 1 in Halle en met de nieuwe vestiging in Berchem 6 in Antwerpen. Colruyt Group is steeds actief op zoek naar geschikte locaties om hun aanwezigheid in de steden uit te breiden.


Contact
​Persdienst Colruyt Group
​Tel.: +32 (0)473 92 45 10 of +32 (0)2 363 55 45
​E-mail: [email protected]

Praktische info
Okay Compact Antwerpen-Berchem
​Grotesteenweg 139, 2600 Antwerpen
​Tel.: 02 261 678 48
www.okay.be

Openingsuren Okay Compact
Maandag: van 12 tot 19.30 u.
​Dinsdag t.e.m. zaterdag: van 7 tot 19.30 u.
​Zondag: van 8 tot 12 u.