Nieuwe Colruyt Deurne (Ruggeveldlaan) opent op woensdag 25 oktober

Nieuwe Colruyt Deurne (Ruggeveldlaan) opent op woensdag 25 oktober

Maandag 23 oktober 2023

Op woensdag 25 oktober 2023 opent een nieuwe Colruyt Laagste Prijzen-winkel aan de Ruggeveldlaan in Deurne. Voortaan vinden klanten dus ook in die regio een ruim aanbod kwaliteitsproducten voor de laagste prijzen. Ze kunnen er ook terecht bij Collect&Go om hun boodschappen af te halen of aan huis te laten leveren. Met de opening van de nieuwe winkel in Deurne creëert Colruyt 12 nieuwe jobs in de streek. 

Meer dan 1.400 m2 laagste prijzen

De nieuwe Colruyt Deurne (Ruggeveldlaan) is gevestigd in een voormalig winkelpand en werd volledig vernieuwd en aangepast naar de nieuwste Colruyt-stijl. Met zijn 1.400 m2 biedt de winkel een uitgebreid assortiment kwaliteitsproducten voor de laagste prijzen. Gerant Kevin Stevens: “In onze ruime versmarkt vinden klanten producten zoals groenten en fruit, vis, kaas, veggie en kant-en-klare maaltijden. Ook in de beenhouwerij met zelfbediening is er een uitgebreide keuze voorverpakt vers vlees, charcuterie en traiteurbereidingen.” In totaal gaan er 25 medewerkers aan de slag in de winkel, waarvan er 12 nieuwe mensen zijn aangeworven. Zo creëert Colruyt ook werkgelegenheid in de regio.

Ruime parking en Collect&Go-afhaalpunt

Klanten kunnen vlot parkeren in de ondergrondse parking met 59 autostaanplaatsen. Er zijn ook 10 extra brede fietsbeugels voorzien, waar 20 (bak)fietsen kunnen vastgemaakt worden. De nieuwe winkel in Deurne heeft ook een Collect&Go-afhaalpunt. Collect&Go is de handige online boodschappendienst van Colruyt Group. Klanten sturen hun boodschappenlijstje door via collectandgo.be of via de app, en de medewerkers zetten de producten klaar. Ze halen hun boodschappen op het moment van hun keuze aan het afhaalpunt af of laten ze aan huis leveren.

Extra aandacht voor duurzaamheid

Bij de bouw van de winkel ging er extra aandacht naar duurzaamheid op het vlak van isolatie, ventilatie, verlichting, koeling en verwarming. Gerant Kevin Stevens: “We gebruiken energiezuinige ledlampen in de winkel in Deurne, waardoor we 30 % minder energie verbruiken. We werken er ook met warmterecuperatie: de warmte die onze koelinstallatie vrijgeeft, recupereren we om de winkel te verwarmen. Onze inkomsas houdt tocht tegen en warmte binnen.” Daarnaast draait de nieuwe winkel volledig op groene stroom. Door al deze maatregelen wil Colruyt zijn energieverbruik optimaliseren en zijn CO2-impact verlagen.

Opendeuravond dinsdag 24 oktober

Gerant Kevin Stevens: “Samen met mijn team van 25 medewerkers kijk ik ernaar uit om onze klanten te verwelkomen. We nodigen hen dan ook graag uit om als eerste kennis te maken met de nieuwe winkel tijdens onze opendeuravond op dinsdag 24 oktober van 17 tot 20 u. Tot dan!”

Voor meer informatie kan je contact opnemen met

  • Michaël Cluts (regiomanager) op 02 363 55 45
  • Hanne Poppe (persverantwoordelijke Colruyt Laagste Prijzen) op 0473 92 45 10

Praktische informatie

Colruyt Deurne
Ruggeveldlaan 601-603
​2100 Antwerpen

Openingsuren
ma - za: 8.30 - 20 u.
​vr: 8.30 - 21 u.

Download hier de foto.