Jemeppe-sur-Sambre: vernieuwde, grotere Colruyt verwelkomt 9 nieuwe medewerkers

Op woensdag 16 december opent de Colruyt-winkel in Jemeppe-sur-Sambe weer de deuren na een grondige verbouwing. De oppervlakte is met succes gerenoveerd en uitgebreid met 300 m2. 9 nieuwe medewerkers komen het team versterken. In februari opent er ook een DreamLand, de winkel van Colruyt Group die gespecialiseerd is in speelgoed, multimedia en seizoenartikelen.

Maandag 14 december 2020

Keuze uit een groter assortiment

De vernieuwde Colruyt in Jemeppe-sur-Sambe is uitgebreid van 2.000 m2 naar 2.300 m2. Gerant Étienne Scohy: “Een grotere winkel betekent een ruimer assortiment, onder andere in de versmarkt en de diepvriesafdeling. 12 kassa's zorgen voor een optimale doorstroom voor onze klanten.”

Chef beenhouwer Julien Coudeville vult aan: “Klanten kunnen voor vers vlees terecht in onze vernieuwde beenhouwerij met zelfbediening. Ze zien de beenhouwers aan het werk in een open atelier en kunnen hen dus makkelijk aanspreken bij vragen of een speciale bestelling.”

Om klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn tijdens de werken, waren Colruyt, Collect&Go en DATS 24 in die hele periode open.

Versterking voor het team

Al jaren is Colruyt een belangrijke werkgever, dat geldt ook in Jemeppe-sur-Sambre. 9 nieuwe medewerkers versterken het team, waarvan 3 in de beenhouwerij.

DreamLand: een mooie toevoeging voor de buurt

Op dezelfde locatie opent in februari 2021 een DreamLand-winkel. Klanten kunnen er terecht voor een ruim assortiment speelgoed, multimedia, schoolspullen, boeken, strips en cadeaus voor de hele familie.

Duurzame winkel met groengevel

De Colruyt-winkel in Jemeppe-sur-Sambre draagt bij aan duurzame ontwikkeling. Het dak is voorzien van zonnepanelen en de winkel heeft een groengevel. De planten groeien tegen rasters uit de oude winkel, die bevestigd zijn aan de gevel van de nieuwe winkel. Zo is er geen onnodig afval en draagt Colruyt bij aan de kringloopeconomie. De planten zijn bovendien goed voor de biodiversiteit. Op de parking is er een laadpaal voor elektrische auto’s.

Een veilige heropening

Door de coronamaatregelen is er geen opendeurdag bij de heropening van de winkel. Gerant Étienne Scohy: “Kom je de nieuwe Colruyt ontdekken, dan krijg je van ons een klein welkomstgeschenk. Mijn team en ik kijken ernaar uit om iedereen op een veilige manier te verwelkomen. We vragen je daarom om alleen te winkelen en de maatregelen van de overheid te volgen.”

Voor meer informatie kan je contact opnemen met:

  • Tiziano Antenucci (regiomanager) op 02 345 2345
  • Eva Biltereyst (persverantwoordelijke Colruyt Laagste Prijzen) op 0479 72 29 10

Download hier de foto’s van de winkel.