Je vernieuwde Colruyt Vilvoorde heropent op 22 juni

Je vernieuwde Colruyt Vilvoorde heropent op 22 juni

Ontdek je vernieuwde Colruyt

Maandag 20 juni 2022

Op woensdag 22 juni 2022 heropent in Vilvoorde de Colruyt Laagste Prijzen-winkel en het Collect&Go-afhaalpunt. De winkel aan de Schaarbeeklei is bovendien ingericht met de nodige aandacht voor duurzaamheid.

Colruyt Laagste Prijzen: ruim assortiment

Colruyt Vilvoorde is een ruime winkel met een groot assortiment kwaliteitsproducten, zowel van bekende als van eigen merken (Boni Selection en Everyday). Gerant Stijn Renders: “De winkel is volledig vernieuwd en heringericht, zodat onze klanten nog aangenamer en efficiënter boodschappen kunnen doen. Ze kunnen ook terecht in de vernieuwde beenhouwerij met zelfbediening, die nu een open atelier heeft waar je onze gekwalificeerde beenhouwers aan het werk ziet. Zo kan je makkelijk vragen stellen of bestellingen plaatsen.”

Collect&Go doet boodschappen voor jou

Het vernieuwde Collect&Go-afhaalpunt maakt online boodschappen doen nog aangenamer. Collect&Go is de handige online boodschappendienst van Colruyt Group. Klanten bezorgen hun boodschappenlijstje via de app of collectandgo.be en de medewerkers zetten alle producten klaar in het afhaalpunt op het moment dat de klant kiest.

Duurzame keuzes, zoals altijd

Ook in Colruyt is er ingezet op duurzaamheid. Dankzij efficiënte isolatie, ventilatie en koeling heeft de winkel een goede energiebalans en kunnen we de CO2-impact verlagen. De winkel is nog steeds uitgerust met zonnepanelen. Op de gedeelde parking is er bovendien een laadpaal voorzien voor 2 elektrische wagens en ook (bak)fietsen kunnen veilig vastgemaakt worden aan de extra brede fietsrekken.

De teams staan voor je klaar

Stijn Renders: “Mijn medewerkers en ik kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze vernieuwde Colruyt-winkel. Om de winkel extra feestelijk te openen, krijgen onze eerste 2.000 klanten een kleine attentie.” Ook de eerste 800 klanten die vanaf 22 juni de nieuwe Dreambaby ontdekken, ontvangen een rijkgevulde goodiebag. De eerste 3 weken na opening kan je er ook deelnemen aan verschillende wedstrijden en demo’s volgen.


Contactgegevens
Jef Vanhole (regiomanager Colruyt Laagste Prijzen) op +32 (0)2 345 2345.
​Anne-Marie Heylen (regiomanager Dreambaby) op +32 (0)2 363 5665.
​Eva Biltereyst (persverantwoordelijke) op +32 (0)479 72 29 10.

Praktische info
Colruyt & Dreambaby Vilvoorde
​Schaarbeeklei 57
​1800 Vilvoorde

Openingsuren Colruyt
ma - za: 8.30 - 20 u.
​vr: 8.30 - 21 u.

Openingsuren Dreambaby
​ma – vr: 10 – 19 u.
​za: 9 – 18 u


Over Colruyt Laagste Prijzen
​Colruyt is de Laagste Prijzen-supermarkt van Colruyt Group. De winkelketen garandeert al meer dan 40 jaar de laagste prijs voor elk product, op elk moment. Klanten vinden er zowat 10.500 voedings- en 7.500 niet-voedingsproducten, van dagverse groenten en fruit en vlees tot schoonmaak- en verzorgingsproducten. Colruyt onderscheidt zich ook door zijn eenvoud, efficiënt winkelen en inspanningen op het vlak van duurzaamheid. De keten baat  248 winkels uit in België en het Groothertogdom Luxemburg en telt meer dan15.000 medewerkers. Klanten kunnen hun boodschappen ook bestellen in de Colruyt-webshop en afhalen in de 221 Collect&Go-afhaalpunten.