Heropening van Colruyt Laagste Prijzen in Ans: een vernieuwde, duurzamere winkel

Woensdag 10 november opent de Colruyt Laagste Prijzen-winkel in Ans zijn deuren na een verbouwing. De winkel is opnieuw ingericht en de versmarkt is uitgebreid. Klanten hebben daardoor keuze uit een nog ruimer assortiment verse producten. Ook de beenhouwerij is vernieuwd, door het open aterlier is het makkelijker om de beenhouwers aan te spreken.

Maandag 8 november 2021

Snel en efficiënt boodschappen doen

De Colruyt Laagste Prijzen-winkel in Ans is volledig heringericht en de versmarkt is uitgebreid. Gerant Michel Crutze: “We kijken ernaar uit om onze klanten te verwelkomen in de vernieuwde winkel. In de versmarkt is er nu keuze uit een nog ruimer assortiment. Voor vers vlees kunnen klanten terecht in de vernieuwde beenhouwerij met zelfbediening. Daar zien ze onze gekwalificeerde beenhouwers aan het werk in hun open atelier, dat maak een speciale bestelling plaatsen of informatie vragen nog makkelijker.”

Op de parking van de winkel is er ook een DATS 24-tankstation: handig voor klanten die hun boodschappen graag combineren met een tankbeurt.

Aandacht voor duurzaamheid

Bij de renovatie zijn verschillende duurzame keuzes gemaakt. Zo maakt de winkel in Ans gebruik van ledverlichting en de toiletten worden doorgespoeld met regenwater. Bovendien maakt de winkel geen gebruik van fossiele brandstoffen. De restwarmte van de koelinstallatie wordt gerecupereerd, waardoor de uitstoot van broeikasgassen met 90 % wordt verminderd. Op de parking is een laadpaal voor elektrische auto's geplaatst.

Collect&Go doet de boodschappen voor je

Mensen die tijd willen besparen, kunnen hun boodschappen online reserveren en afhalen bij het Collect&Go-afhaalpunt in de winkel. Gerant Michel Crutz: “Klanten sturen hun boodschappenlijstje door via collectandgo.be of via de app van MyColruyt of Collect&Go. De medewerkers zetten vervolgens alle producten klaar in het afhaalpunt op het moment dat de klant kiest. We zijn blij dat we deze service kunnen blijven aanbieden aan onze klanten, want de populariteit van online boodschappen doen blijft stijgen.”

Het team van Colruyt Ans staat voor je klaar

Omwille van de coronamaatregelen is er geen opendeuravond bij de opening. Gerant Michel Crutz: “Kom de vernieuwde Colruyt in Ans in de eerste week ontdekken, dan zorgen wij voor een klein welkomstgeschenk. Mijn team en ik kijken ernaar uit om iedereen veilig in onze winkel te verwelkomen. We vragen je daarom om alle regels van de overheid te volgen.”

Voor meer informatie kan je contact opnemen met:

  • Vincent Mercenier (regiomanager) op 02 345 23 45.
  • Eva Biltereyst (persverantwoordelijke Colruyt Laagste Prijzen) op 0479 72 29 10.

Praktische informatie:

Colruyt Ans
​ Rue des Français 88

4430 Ans

Openingsuren:

ma - za: 8.30 - 20 u.
​ vr: 8.30 - 21 u.

Download hier foto’s van de winkel.