Heropening Colruyt Laagste Prijzen in Dottenijs: een energiezuinige winkel

Op woensdag 4 augustus heropent de gerenoveerde Colruyt Laagste Prijzen in Dottenijs zijn deuren. De winkel is volledig opnieuw ingericht en de versmarkt is uitgebreid. Daardoor hebben klanten keuze uit een nog ruimer assortiment verse producten. De beenhouwerij is ook vernieuwd, het open atelier maakt het makkelijk om de beenhouwers aan te spreken.

Maandag 2 augustus 2021

Snel en efficiënt boodschappen doen

De Colruyt Laagste Prijzen-winkel in Dottenijs is volledig heringericht en de versmarkt is groter geworden. Gerant Nicolas Brassart: “We zijn blij om klanten te verwelkomen in onze vernieuwde winkel. Voor vers vlees kan je terecht in de vernieuwde beenhouwerij met zelfbediening. Je ziet er onze gekwalificeerde beenhouwers aan het werk in het open atelier. Handig als je een speciale bestelling of een vraag hebt.”

Aandacht voor de omgeving

Bij de renovatie van de winkel in Dottenijs heeft Colruyt Group ingezet op duurzaamheid. De winkel gebruikt geen fossiele brandstoffen en het regenwater wordt opgevangen om mee schoon te maken en toiletten door te spoelen. Op de parking is een laadpaal voor elektrische auto's.

Het team van Colruyt Dottenijs staat voor je klaar

Omwille van de coronamaatregelen is er geen opendeuravond bij de opening. Gerant Nicolas Brassart: “Kom de vernieuwde Colruyt in Dottenijs ontdekken, dan zorgen wij voor een klein welkomstgeschenk. Mijn team en ik kijken ernaar uit om iedereen veilig in onze winkel te verwelkomen. We vragen je daarom om alle maatregelen te volgen.”

Voor meer informatie kan je contact opnemen met:
​• André Baudet (regiomanager) op 02 345 23 45.
​• Eva Biltereyst (persverantwoordelijke Colruyt Laagste Prijzen) op 0479 72 29 10.

Praktische informatie:
Coluyt Dottenijs
​Albert Degandtstraat 18
​7711 Dottenijs

Openingsuren:
ma - za: 8.30 - 20 u.
​vr: 8.30 - 21 u.

Download hier de foto’s van de winkel.