Er opent een gloednieuwe Colruyt Laagste Prijzen in Merchtem

Op woensdag 31 maart 2021 opent aan de Bleukenweg 5 in Merchtem een gloednieuwe winkel van Colruyt Laagste Prijzen de deuren, mét een Collect&Go-afhaalpunt. Vanaf dan profiteer je dus ook in Merchtem van de laagste prijzen in de streek. De nieuwe winkel is op wandelafstand van het centrum en is vanaf alle invalswegen goed bereikbaar. Er werden 30 nieuwe medewerkers aangeworven.

Maandag 29 maart 2021

Er opent een gloednieuwe Colruyt Laagste Prijzen in Merchtem

De nieuwe Colruyt Laagste Prijzen-winkel in Merchtem is een ruime winkel met een groot assortiment kwaliteitsproducten, zowel van nationale merken als van eigen merken. Gerant Ibrahim Ünal: “We verwelkomen klanten graag in onze gloednieuwe winkel, met een ruime versmarkt en uitgebreide diepvriesafdeling. Voor vers vlees kunnen klanten terecht in de beenhouwerij met zelfbediening. Je kan steeds bij onze beenhouwers terecht voor vragen of advies.”

Goed bereikbaar en met een ruime parking

Colruyt Merchtem ligt op wandelafstand van het centrum en is vanaf alle invalswegen goed bereikbaar. Parkeren is gemakkelijk op de ruime parking. Een deel van de parking is ondergronds en bereikbaar met een lift. Zo kan je rustig je boodschappen inladen, ook bij minder mooi weer. Ook met de fiets is de winkel vlot bereikbaar. 

Collect&Go doet boodschappen voor jou

Collect&Go is de handige onlineboodschappendienst van Colruyt Group. Bij de winkel in Merchtem is een Collect&Go-afhaalpunt geopend. Klanten sturen hun boodschappenlijstje door via collectandgo.be of via de app en de medewerkers zetten alle producten klaar in het afhaalpunt op het moment dat de klant kiest.

Duurzame keuzes

Zoals altijd maakt Colruyt duurzame keuzes. De winkel in Merchtem, gevestigd in een bestaand gebouw, gebruikt groene stroom en de koeling werkt op propaan. Daardoor daalt de CO2-uitstoot van de koeling. Verder wordt de restwarmte van de koeling gerecupereerd.

Het team staat voor je klaar

Al jaren is Colruyt een belangrijke werkgever. Het team in de nieuwe Colruyt-winkel in Merchtem bestaat uit 30 medewerkers. Met deze aanwervingen zorgt Colruyt voor werkgelegenheid in de streek. 

Omwille van de coronamaatregelen is er geen opendeuravond bij de opening van de winkel. Gerant Ibrahim Ünal: “Kom de gloednieuwe Colruyt ontdekken, dan zorgen wij voor een welkomstgeschenk. Mijn team en ik kijken ernaar uit om iedereen veilig in onze winkel te verwelkomen. We vragen onze klanten daarom om alle regels van de overheid te volgen.”

Voor meer informatie kan je contact opnemen met:

•    Herman Timmermans (regiomanager) op 02 345 23 45.
​ •    Eva Biltereyst (persverantwoordelijke Colruyt Laagste Prijzen) op 0479 72 29 10.

Praktische informatie:

Colruyt Merchtem
​ Bleukenweg 5
​ 1785 Merchtem

Openingsuren:

ma - za: 8.30 - 20 u.
​ vr: 8.30 - 21 u.*
​ * Vrijdag tijdelijk gesloten om 20 u.
​  

Download hier de foto's van de winkel.