Er opent een gloednieuwe Colruyt in Pommerloch

Woensdag 7 juli opent Colruyt Laagste Prijzen zijn vijfde winkel in Luxemburg, in Pommerloch. De winkel ligt op slechts 3 kilometer van de Belgisch-Luxemburgse grens. Klanten kunnen er terecht voor een mooi assortiment kwaliteitsproducten, zowel voedingsproducten als niet-voedingsproducten. De winkel is ook open op zondag. Ander goed nieuws: voor de gloednieuwe Colruyt in Pommerloch werden 13 nieuwe medewerkers aangeworven.

Dinsdag 3 augustus 2021

​ ​ Internationaal en lokaal

De gloednieuwe Colruyt-winkel heeft een oppervlakte van bijna 1.000 m2. Er is een uitgebreid aanbod van grote, internationale merken, waaronder Luxemburgse en Portugese merken. Daarnaast biedt de winkel een uitgebreid assortiment wijn, aperitieven en sterkedranken aan. Er is veel aandacht voor lokale producten. Gerant Bernard Dupont: “Ons assortiment is aangepast aan de lokale markt. We verkopen producten van merken zoals Bofferding, Rosport, Ekabe, Fair Mëllech, Salaisons Meyer ... Zo steunen we de lokale economie. Dat doen we elke dag van de week, want we zijn ook open op zondag. Een extra voordeel is dat we beschikken over een ruime parking.”

Ruim assortiment

In Pommerloch ontdekken klanten alle troeven die ze van Colruyt gewend zijn. In de versmarkt is er een ruim assortiment verse producten, die bij een optimale temperatuur bewaard worden. Daardoor liggen er alleen verse producten van de beste kwaliteit in de rekken; van fruit en groenten tot kaas, zuivel, vis en charcuterie. Ook in de diepvriesafdeling is er een uitgebreid aanbod van producten die aan de strengste kwaliteitseisen voldoen. Gerant Bernard Dupont: “In onze beenhouwerij vind je een ruim assortiment vers vlees, charcuterie en bereide gerechten. Het vlees voldoet aan de eisen uit ons lastenboek, waarin onder andere zaken worden vastgelegd over de voeding, kweek en traceerbaarheid. Het vlees wordt versneden in ons atelier in Wemperhardt en wordt dagelijks geleverd aan de winkel in Pommerloch. Het verse vlees wordt uitgestald in een overzichtelijke zelfbedieningstoog. Klanten hoeven enkel nog te kiezen.”

Mee met de tijd

De biologische producten van Boni Selection Bio zijn ook ruim vertegenwoordigd in de winkel. Er is keuze uit ongeveer 250 kwaliteitsproducten, van yoghurt en eieren tot verse kruiden en afbakbroodjes. De producten zijn te herkennen aan hun frisgroene verpakking en het Europese biolabel. Dat label garandeert dat het product beantwoordt aan de Europese normen voor bioproducten. Zo weten klanten zeker dat ze kiezen voor kwalitatieve, smakelijke en verfijnde producten, toegankelijk voor elk budget.

Goed voor de lokale werkgelegenheid

5 kassa's zorgen ervoor dat de medewerkers een vlotte service kunnen garanderen. Voor de gloednieuwe Colruyt-winkel in Pommerloch zijn 13 nieuwe medewerkers aangeworven. Bernard Dupont: “In deze moeilijke periode is dat natuurlijk goed nieuws. Dankzij onze medewerkers kunnen wij een optimale service bieden. Zo kunnen klanten zo efficiënt en aangenaam mogelijk boodschappen bij ons doen.”

Voor meer informatie kan je contact opnemen met:

  • David Legrand (regiomanager) op 00 32 23 45 23 45.
  • Eva Biltereyst (persverantwoordelijke Colruyt Laagste Prijzen) op 00 32 479 72 29 10.

Praktische informatie:

Colruyt Pommerloch
​ Route de Bastogne 26
​ 9638 Pommerloch
​ Luxemburg

Openingsuren:
ma - za: 8.30 - 19 u.
​zo: 9 - 18 u.

Download hier de foto’s van de winkel.