Een nieuwe Spar-winkel opent de deuren in Spa

Op donderdag 10 juni gaat in het centrum van Spa een gloednieuwe Spar Colruyt Group open. De gemakkelijk bereikbare buurtwinkel is vooral gericht op verse producten. De klanten genieten er van een ruim aanbod groenten en fruit, vers brood en gebak en een traiteurgedeelte met een vaste chef die lokale specialiteiten bereidt. Christophe Burnet, de zelfstandige ondernemer van de Spar in Spa, zet samen met zijn team vooral in op een warm onthaal van de klanten en plaatselijke activiteiten in deze toeristische gemeente. Om de opening van de winkel te vieren biedt jouw Spar je van donderdag 10 t.e.m. zondag 13 juni een gratis fles La Vioiosa et Amorosa Millesimato 75 cl aan bij elke aankoop vanaf € 30.

Zondag 6 juni 2021

Focus op vers

Verse producten zijn zonder twijfel het paradepaardje van de nieuwe Spar-winkel in Spa. Zelfstandig ondernemer Christophe Burnet beschikt over een ruime traiteurafdeling waarvoor zijn neef, die afstudeerde aan een Italiaanse kookschool, de gerechten klaarmaakt. Geen wonder dus dat de klanten er een ruim assortiment bereidingen uit de laars kunnen terugvinden. "Wij bieden niet alleen Italiaanse (80 % van de toog) maar ook plaatselijke gerechten aan (de overige 20 %). We zetten ook volop in op groenten en fruit en de broodrayon is synoniem met versheid en kwaliteit", legt Christophe Burnet uit. De medewerkers bakken er allerlei soorten brood, ontbijtkoeken en broodjes van kwaliteit. De rayon is heel overzichtelijk zodat de klanten meteen vinden wat ze zoeken.

Makkelijk bereikbaar

De nieuwe Spar-winkel ligt op een ideale locatie: in het centrum van het kuuroord en op 200 m van het casino. De buurtwinkel ligt aan de avenue Reine Astrid 71 en is makkelijk bereikbaar te voet, met de fiets en de auto, niet alleen voor buurtbewoners, maar ook voor toeristen. Er is een ruime parking met 53 plaatsen voor de klanten. Dankzij deze centrale ligging kan Christophe Burnet synergieën vormen met lokale activiteiten in de gemeenschap zoals de dinsdagmarkt of de zondagse rommelmarkt.

De klant eerst

Een andere grote troef van de nieuwe Spar-winkel van Spa is de klantvriendelijkheid. Christophe Burnet heeft veel beroepservaring bij Spar en kent de gewoonten van de plaatselijke klanten. Voor hij de leiding van de Spar in Spa overnam, leidde hij gedurende verschillende jaren de Spar van Sprimont. Net als hij is heel het team afkomstig uit de regio en kunnen ze de plaatselijke klanten dus heel goed helpen. En op de digitale schermen krijgen klanten inspiratie met recepten of productinformatie. Als er vragen zijn, geven de medewerkers van de Spar in Spa graag een antwoord of nuttige informatie. 

Fotomateriaal nodig voor uw artikel? Download het hier.

Ons vakmanschap drink je met verstand.