Dreambaby Drogenbos opent de deuren met uitgebreid aanbod

Op woensdag 26 september opent de nieuwe Dreambaby Drogenbos de deuren. Het is de 28ste winkel van de babyspecialist van Colruyt Group. De nieuwste Dreambaby heeft een eigen inkom en logo op de voorgevel, vlak naast de DreamLand-winkel van Drogenbos. Dreambaby (Drogenbos) biedt naast een ruim assortiment basisstukken ook accessoires, decoratie en babykleding tot 2 jaar aan. Om de nieuwe start te vieren organiseert Dreambaby een openingsreceptie en een openingsweek met interessante workshops, voordelige promoties en een leuke wedstrijd voor de klanten.

Maandag 24 september 2018

Ruime en aangename winkelruimte

De nieuwe Dreambaby Drogenbos heeft een oppervlakte van 600 m². In de winkel vinden klanten een ruim aanbod babyspullen: kledij en eetgerei, maar ook wandelwagens en babykamers. De winkel kreeg een warme aankleding met speciale aandacht voor sfeer en beleving. Dankzij de lage rekken krijgen de klanten een aangenaam gevoel van ruimte.

 

“Door het succes van andere Dreambaby-winkels rond Brussel hebben we beslist om een nieuwe, aparte winkel te creëren in Drogenbos. Zo kunnen we beter inspelen op de groeiende vraag van onze klanten in de rand rond Brussel”, zegt Bruno Van Eeckhoudt, directeur Dreambaby.

 

 

Persoonlijke begeleiding

In de nieuwe winkel gaan zes ervaren babyspecialisten aan de slag. Teamleader Jessica en haar medewerkers staan elke dag klaar om de beste service te bieden. Zo maken toekomstige ouders altijd de juiste keuze en kunnen ze zich zonder zorgen voorbereiden op de komst van hun kindje.

 

Bruno Van Eeckhoudt, directeur Dreambaby: “Bij Dreambaby willen we toekomstige en jonge ouders of grootouders bijstaan in een heel belangrijk moment, namelijk de komst van nieuw leven. We willen hen inspireren, ondersteunen en deskundig advies geven. Het uitbreiden van ons aantal winkelpunten is daar een belangrijk onderdeel van. Het is fijn dat we nu ook in Drogenbos nog meer aanwezig zijn om onze klanten verder te helpen.”

 

Feestelijke openingsweek

Om de klanten in Drogenbos welkom te heten in de nieuwe winkel, organiseert Dreambaby een openingsreceptie op dinsdag 25 september van 17u. tot 20u. Dan begint ook de feestelijke openingsweek die t.e.m. 29 september duurt. Wie dan deelneemt aan de speciale wedstrijd maakt kans op een wandelwagen. De hele week zijn er ook exclusieve promoties en waardebonnen.

 

Op woensdag 26 september leren ouders alles over autostoelen in de workshop van Maxi-Cosi. Dan geeft ook Colruyt Group Academy nuttig advies over draagdoeken en draagzakken. Op woensdag vindt ook een professionele fotoshoot voor de kindjes plaats. En op zaterdag geeft Béaba meer uitleg over zijn mixer-stoomkokers.

 

Dreambaby Drogenbos

Paul Gilsonlaan 455, 1620 Drogenbos
www.dreambaby.be
​Openingsuren:

Ma – vr:  10:00 – 19:00
​ Za: 9:00 – 18:00

 

Contactpersoon

Silja Decock, persverantwoordelijke Colruyt Group

Gsm: +32 (0)473 92 45 10

E-mail: press@colruytgroup.com