Colruyt Zedelgem heropent op woensdag 5 april

Colruyt Zedelgem heropent op woensdag 5 april

Meer keuze in grotere en duurzaam gebouwde winkel

Maandag 3 april 2023

Op woensdag 5 april 2023 opent de Colruyt Laagste Prijzen-winkel in Zedelgem opnieuw zijn deuren. De winkel aan de Sint-Laurentiusstraat is uitgebreid, volledig vernieuwd en heringericht. En dat met veel aandacht voor duurzaamheid. Klanten kunnen er vanaf woensdag ook terecht in een gloednieuw Collect&Go-afhaalpunt.

Versmarkt dubbel zo groot en open atelier in beenhouwerij

Colruyt Zedelgem is een ruime winkel met een uitgebreid assortiment kwaliteitsproducten voor de laagste prijzen. Gerant Shirley Vanoutrive: “Door de uitbreiding en de herinrichting van de winkel kunnen onze klanten terecht in een versmarkt die dubbel zo groot is als vroeger. Daardoor is er meer keuze aan groenten en fruit, salades, kaas en kant-en-klare maaltijden. Ook de beenhouwerij werd heringericht en heeft nu een open atelier waar je onze beenhouwers aan het werk ziet. Ze versnijden het vlees ter plaatse en klanten kunnen vragen stellen of speciale bestellingen doorgeven.”

Collect&Go doet boodschappen voor jou

De vernieuwde winkel in Zedelgem kreeg een gloednieuw Collect&Go-afhaalpunt. Collect&Go is de handige online boodschappendienst van Colruyt Group. Klanten sturen hun boodschappenlijstje door via collectandgo.be of via de app, en de medewerkers zetten de producten klaar op het moment dat de klant kiest.

Inzetten op duurzaamheid met warmtepomp en zonnepanelen

Colruyt Group zette bij de vernieuwing van Colruyt Zedelgem in op duurzame ontwikkeling. Zo werd er geïnvesteerd in een warmtepomp en zonnepanelen. De restwarmte van de koelingen wordt gebruikt om de winkel te verwarmen. Er zijn ook alleen nog maar ledlampen in de winkel die tot 30 % energie besparen. Bovendien wordt de winkel schoongemaakt met regenwater. Op de parking is ook een laadpaal voorzien voor 2 elektrische wagens. En er zijn 6 fietsbeugels die parking bieden aan 12 (bak)fietsen.

Opendeuravond met hapje en drankje op dinsdag 4 april

Gerant Shirley Vanoutrive: “We kijken er met het hele team naar uit om onze klanten te verwelkomen. We nodigen hen dan ook uit op onze opendeuravond op dinsdag 4 april van 17 tot 20 u. Ze kunnen genieten van een hapje en een drankje. En wij leiden hen met veel plezier rond. Tot dan!”

Story image

Contactgegevens
​Machteld Delille (regiomanager) op 02 345 23 45.
​Eva Biltereyst (persverantwoordelijke Colruyt Laagste Prijzen) op 0479 72 29 10.

Praktische informatie
Colruyt Zedelgem
​Sint-Laurentiusstraat 32
​8210 Zedelgem

Openingsuren
ma - za: 8.30 - 20 u.
​vr: 8.30 - 21 u.


Over Colruyt Laagste Prijzen
​Colruyt is de Laagste Prijzen-supermarkt van Colruyt Group. De winkelketen garandeert al meer dan 40 jaar de laagste prijs voor elk product, op elk moment. Klanten vinden er zo'n 10.500 voedings- en 7.500 niet-voedingsproducten, van dagverse groenten en fruit en vlees tot schoonmaak- en verzorgingsproducten. Colruyt onderscheidt zich ook door zijn eenvoud, efficiënt winkelen en inspanningen op het vlak van duurzaamheid. De keten baat ongeveer 240 winkels uit in België en het Groothertogdom Luxemburg en telt meer dan 15.000 medewerkers. Klanten kunnen hun boodschappen ook bestellen in de Colruyt-webshop en laten thuisbezorgen of afhalen in de meer dan 200 Collect&Go-afhaalpunten.