Colruyt Wilrijk heropent de deuren op woensdag 23 november

Colruyt Wilrijk heropent de deuren op woensdag 23 november

Volledig vernieuwde winkel met de nodige aandacht voor duurzaamheid

Dinsdag 22 november 2022

Op woensdag 23 november 2022 opent de Colruyt Laagste Prijzen-winkel in Wilrijk opnieuw zijn deuren. De winkel aan de Laarstraat is volledig vernieuwd en heringericht met de nodige aandacht voor duurzaamheid. Klanten kunnen er ook nog steeds terecht in hun vertrouwde Collect&Go-afhaalpunt.

Efficiënt en aangenaam boodschappen doen

Colruyt Wilrijk is een ruime winkel met een uitgebreid assortiment kwaliteitsproducten. Gerant Claudio Montemurro: “In de vernieuwde winkel kunnen klanten terecht in een vergrote versmarkt met nog meer keuze aan producten zoals groenten en fruit, salades, kaas of kant-en-klare maaltijden. Ook de beenhouwerij werd heringericht en heeft nu een open atelier waar je onze gekwalificeerde beenhouwers aan het werk ziet. Ze versnijden het vlees ter plaatse en zijn makkelijk aanspreekbaar bij vragen of voor speciale bestellingen.”

Collect&Go doet boodschappen voor jou

Colruyt denkt steeds na hoe boodschappen doen nog efficiënter kan, daarom is het Collect&Go-afhaalpunt in Wilrijk geoptimaliseerd. Er kunnen nu nog meer klanten bediend worden. Collect&Go is de handige online boodschappendienst van Colruyt Group. Klanten sturen hun boodschappenlijstje door via collectandgo.be of via de app, en de medewerkers zetten de producten klaar op het moment dat de klant kiest.

Extra aandacht voor duurzaamheid

Zoals altijd heeft Colruyt ook bij de vernieuwing van Colruyt Wilrijk ingezet op duurzaamheid. De winkel heeft overal ledlampen met een sensor, die tot 30 % energie besparen, en de restwarmte van de koelingen wordt gerecupereerd. Dankzij efficiënte isolatie, ventilatie, koeling en verwarming heeft de winkel een goede energiebalans en ligt de CO2-impact lager. Op de parking is ook een laadpaal voorzien voor 2 elektrische wagens.

Het team is er klaar voor

Claudio Montemurro: “We kijken er met het hele team naar uit om onze klanten te verwelkomen. We nodigen hen dan ook graag uit om als eerste kennis te maken met de nieuwe winkel tijdens onze opendeuravond op dinsdag 22 november van 17 tot 20 u. Tot dan!”

Story image

Contactgegevens
​Eric Geysen (regiomanager) op 02 345 23 45.
​Eva Biltereyst (persverantwoordelijke Colruyt Laagste Prijzen) op 0479 72 29 10.

Praktische informatie
Colruyt Wilrijk
​Laarstraat 34
​2610 Wilrijk

Openingsuren
ma - za: 8.30 - 20 u.
​vr: 8.30 - 21 u.


Over Colruyt Laagste Prijzen
​Colruyt is de Laagste Prijzen-supermarkt van Colruyt Group. De winkelketen garandeert al meer dan 40 jaar de laagste prijs voor elk product, op elk moment. Klanten vinden er zo'n 10.500 voedings- en 7.500 niet-voedingsproducten, van dagverse groenten en fruit en vlees tot schoonmaak- en verzorgingsproducten. Colruyt onderscheidt zich ook door zijn eenvoud, efficiënt winkelen en inspanningen op het vlak van duurzaamheid. De keten baat ongeveer 240 winkels uit in België en het Groothertogdom Luxemburg en telt meer dan 15.000 medewerkers. Klanten kunnen hun boodschappen ook bestellen in de Colruyt-webshop en laten thuisbezorgen of afhalen in de meer dan 200 Collect&Go-afhaalpunten.