Colruyt Westmalle: volledig vernieuwde winkel met grotere versmarkt

Op woensdag 24 november opent de Colruyt Laagste Prijzen-winkel in Westmalle zijn deuren na een verbouwing. De winkel is volledig vernieuwd en de versmarkt is groter geworden. Dat betekent dat klanten vanaf nu keuze hebben uit een nog ruimer assortiment verse producten. De ingang van de winkel is dichter bij de parking. Bij de renovatie zijn bovendien duurzame keuzes gemaakt.

Maandag 22 november 2021

Meer keuze uit verse producten

De Colruyt-winkel in Westmalle is volledig vernieuwd en heringericht. Gerant Ellen Mertens: “Een van de meest opvallende veranderingen is de vernieuwde en uitgebreide versmarkt. Je hebt daardoor keuze uit een nog ruimer assortiment verse producten, zoals groenten, fruit, kaas of bereide gerechten. Vers vlees vind je in een zelfbedieningstoog, voorverpakt in handige porties. Zo zie je meteen de hoeveelheid en de prijs. Er is een gekwalificeerde beenhouwer aanwezig om je te allen tijde met raad en daad bij te staan.”

Aangenaam en efficiënt boodschappen doen

Door de nieuwe indeling kunnen klanten nog aangenamer en efficiënter boodschappen doen. De ingang van de winkel is verplaatst en ligt dichter bij de parkeerplaatsen. Daardoor is het inladen van boodschappen nu nog makkelijker. Bovendien is de parking heringericht en er zijn 37 extra parkeerplaatsen, met nu in totaal 106 plaatsen. Er is een laadpaal voor elektrische auto’s. Ook voor fietsen zijn er plaatsen voorzien.

Duurzame keuzes

De vernieuwde Colruyt Westmalle draagt bij aan duurzame ontwikkeling. De winkel wekt energie op met zonnepanalen en gaat bewust om met water, onder andere door regenwater op te vangen. Dankzij efficiënte isolatie, ventilatie, koeling en verwarming heeft de winkel een goede energiebalans en kan de CO2-impact verlaagd worden.

Het team van Colruyt Westmalle staat voor je klaar

Omwille van de coronamaatregelen is er geen opendeuravond bij de opening. Gerant Ellen Mertens: “Kom de vernieuwde Colruyt in Westmalle in de eerste week ontdekken, dan zorgen wij voor een klein welkomstgeschenk. Mijn team en ik kijken ernaar uit om iedereen veilig in onze winkel te verwelkomen. We vragen je daarom om alle regels van de overheid te volgen.”

Voor meer informatie kan je contact opnemen met:

  • Frederik Budts (regiomanager) op 02 345 23 45.
  • Eva Biltereyst (persverantwoordelijke Colruyt Laagste Prijzen) op 0479 72 29 10.

Praktische informatie:

Colruyt Westmalle
​ Antwerpsesteenweg 335
​ 2390 Westmalle

Openingsuren:

ma - za: 8.30 - 20 u.
​ vr: 8.30 - 21 u.

Download hier de foto’s van de winkel.