Colruyt Sint-Amandsberg: lage-energiewinkel met dubbel zo groot Collect&Go-afhaalpunt

Op woensdag 5 mei heropent de vernieuwde Colruyt Laagste Prijzen in Sint-Amandsberg. De winkel is volledig opnieuw ingericht. De versmarkt is groter geworden en de beenhouwerij is volledig vernieuwd. Daardoor hebben klanten keuze uit een nog ruimer assortiment verse producten. Het Collect&Go-afhaalpunt is nu dubbel zo groot, waardoor er nog meer klanten geholpen kunnen worden. Bij de renovatie werd rekening gehouden met duurzaamheid. De vernieuwde Colruyt in Sint-Amandsberg is dan ook een lage-energiewinkel.

Zondag 2 mei 2021

Keuze uit een ruimer assortiment

De Colruyt Laagste Prijzen-winkel in Sint-Amandsberg is helemaal opnieuw ingericht, waardoor klanten nog aangenamer en efficiënter boodschappen kunnen doen. Bovendien is de versmarkt uitgebreid en is er een vernieuwde beenhouwerij. Gerant Vincent De Meyer: “Dat betekent dat we een nog ruimer assortiment verse producten kunnen aanbieden. Voor vers vlees kan je terecht in de nieuwe beenhouwerij met zelfbediening. Je ziet er onze gekwalificeerde beenhouwers aan het werk in het open atelier. Als je vragen of speciale bestellingen hebt, kan je hen meteen aanspreken.”

Vlot bereikbaar

Dankzij de voetgangers- en fietsersverbinding naar de Adolf Baeyensstraat is Colruyt Sint-Amandsberg goed bereikbaar voor zowel voetgangers en fietsers. Klanten die met de auto komen, kunnen parkeren op de ruime parking, die ook opgefrist is.

Collect&Go: wij doen boodschappen voor jou

Het Collect&Go-afhaalpunt is vernieuwd en dubbel zo groot, daardoor kunnen er meer klanten geholpen worden. Collect&Go is de onlineboodschappendienst van Colruyt Group. Klanten sturen hun boodschappenlijstje door via collectandgo.be of via de app en de medewerkers zetten alle producten klaar in het afhaalpunt op het moment dat de klant kiest.

Duurzame keuzes

De vernieuwde Colruyt-winkel past binnen het project duurzame renovatie en is een lage-energiewinkel. De restwarmte van de koelingen wordt gerecupereerd en zo stoot de winkel 99 procent minder broeikasgassen uit. Dankzij sensoren brandt het licht alleen wanneer dat nodig is en op de parking is een laadpaal voor elektrische auto’s.

Het team van Colruyt Sint-Amandsberg staat voor je klaar

Omwille van de coronamaatregelen is er geen opendeuravond bij de opening. Vincent De Meyer: “Kom de vernieuwde Colruyt in Sint-Amandsberg ontdekken, dan zorgen wij voor een klein welkomstgeschenk. Mijn team en ik kijken ernaar uit om iedereen veilig in onze winkel te verwelkomen. We vragen je daarom om alle regels van de overheid te volgen.”

Voor meer informatie kan je contact opnemen met:

  • Rob Smeets (regiomanager) op 02 345 23 45.
  • Eva Biltereyst (persverantwoordelijke Colruyt Laagste Prijzen) op 0479 72 29 10

Praktische informatie:

Colruyt Sint-Amandsberg
​ Dendermondsesteenweg 409
​ 9040 Sint-Amandsberg

Openingsuren:

ma - za: 8.30 - 20 u.
​ vr: 8.30 - 21 u.*

* Vrijdag tijdelijk gesloten om 20 u.

Download hier de foto’s van de winkel.