Colruyt Laagste Prijzen-winkel in Scherpenheuvel heropent met nieuw Collect&Go-afhaalpunt

Op woensdag 14 juli opent de Colruyt Laagste Prijzen-winkel in Scherpenheuvel zijn deuren na een verbouwing. De winkel is een vijfde groter geworden, waardoor klanten keuze hebben uit een nog ruimer assortiment. Bovendien is er een gloednieuw Collect&Go-afhaalpunt geopend.

Dinsdag 3 augustus 2021

​ ​ Ruim assortiment

De winkel is volledig vernieuwd en een vijfde groter geworden. Gerant Evy Vanborren: “Klanten hebben vanaf nu keuze uit een nog ruimer assortiment, vooral in de uitgebreide versmarkt. Ook de beenhouwerij met zelfbediening is vernieuwd. Je ziet er onze gekwalificeerde beenhouwers aan het werk in het open atelier. Ze versnijden en verpakken het verse vlees ter plaatse. Als je vragen of speciale bestellingen hebt, kan je hen makkelijk aanspreken.” Door de nieuwe winkelindeling wordt boodschappen doen nog aangenamer en efficiënter.

Collect&Go zet je boodschappen voor je klaar ​ ​

Bij de winkel is een gloednieuw Collect&Go-afhaalpunt. Klanten in Scherpenheuvel kunnen nu hun boodschappenlijstje online doorsturen via collectandgo.be of via de app. De medewerkers zetten alle producten klaar in het afhaalpunt op het moment dat de klant kiest. Gerant Evy Vanborren: “De populariteit van online boodschappen reserveren is flink gestegen. We zijn blij dat we onze klanten die service nu dichter bij huis kunnen aanbieden.” Bij het afhaalpunt zijn ook drie parkeerplekken voorzien, zodat klanten vlot hun boodschappen kunnen afhalen.

Duurzame keuzes

Bij de verbouwing is rekening gehouden met duurzaamheid. De vernieuwde Colruyt in Scherpenheuvel is dan ook een lage-energiewinkel. De winkel wekt energie op met zonnepanelen en gebruikt geen fossiele brandstoffen. Om schoon te maken en de toiletten door te spoelen, wordt er regenwater gebruikt. Op de parking is een laadpaal voor elektrische auto’s.

Het team van Colruyt Scherpenheuvel staat voor je klaar

Omwille van de coronamaatregelen is er geen opendeuravond bij de opening. Gerant Evy Vanborren: “Kom de vernieuwde Colruyt in Scherpenheuvel in de eerste week ontdekken, dan zorgen wij voor een klein welkomstgeschenk. Mijn team en ik kijken ernaar uit om iedereen veilig in onze winkel te verwelkomen. We vragen je daarom om alle regels van de overheid te volgen.”

Voor meer informatie kan je contact opnemen met:

  • Bart Nulis (regiomanager) op 02 345 23 45.
  • Eva Biltereyst (persverantwoordelijke Colruyt Laagste Prijzen) op 0479 72 29 10.

Praktische informatie:

Colruyt Scherpenheuvel
​ August Nihoulstraat 139
​ 3270 Scherpenheuvel

​ ​ Openingsuren:

ma - za: 8.30 - 20 u.

vr: 8.30 - 21 u.

Download hier de foto’s van de winkel.