Colruyt Kraainem heropent deuren op 13 juli

Colruyt Kraainem heropent deuren op 13 juli

Volledig vernieuwd met de nodige aandacht voor duurzaamheid

Maandag 11 juli 2022

Op woensdag 13 juli 2022 opent de Colruyt Laagste Prijzen-winkel in Kraainem opnieuw zijn deuren. De winkel en het Collect&Go-afhaalpunt aan de Ferdinand Kinnenstraat zijn volledig vernieuwd en heringericht met de nodige aandacht voor duurzaamheid. Klanten kunnen de winkel in primeur herontdekken tijdens de opendeuravond op dinsdag 12 juli.

Ruim assortiment op maat van de klant

Colruyt Kraainem is een ruime winkel met een groot assortiment kwaliteitsproducten, zowel van bekende als van eigen merken (Boni Selection en Everyday). Gerant Simon Coppoy: “In de vernieuwde winkel kunnen klanten terecht in een vergrote versmarkt met bijgevolg nog meer keuze. Ook de beenhouwerij werd heringericht en heeft nu een open atelier waar je onze gekwalificeerde beenhouwers aan het werk ziet. Zo kan je makkelijk vragen stellen of bestellingen plaatsen.”

Collect&Go levert aan huis in Kraainem

Het vernieuwde en vergrote Collect&Go-afhaalpunt maakt online boodschappen doen nog aangenamer. Collect&Go is de handige online boodschappendienst van Colruyt Group. Klanten bezorgen hun boodschappenlijstje via de app of collectandgo.be en de medewerkers zetten alle producten klaar in het afhaalpunt op het moment dat de klant kiest. Sinds kort is het ook mogelijk om in Kraainem je Collect&Go-boodschappen aan huis te laten leveren.

Duurzame keuzes, zoals altijd

Ook in Colruyt Kraainem is er ingezet op duurzaamheid. De energiezuinige ledlampen met sensoren verbruiken tot 30 % minder energie en ons ventilatiesysteem recupereert tot wel 75 % van de warmte. Bovendien wordt de energie opgewekt met de zonnepanelen op het dak van de winkel. De ruime parking zal 100 parkeerplaatsen tellen en er zijn laadpalen voorzien voor 8 elektrische wagens. Ook (bak)fietsen kunnen veilig vastgemaakt worden.

Het team staat voor je klaar

Simon Coppoy: “We kijken er met het hele team van 47 medewerkers naar uit om je te verwelkomen. We nodigen je dan ook graag uit om als eerste kennis te maken met de gloednieuwe winkel tijdens onze opendeuravond op dinsdag 12 juli van 17 tot 20 u.”


Contactgegevens
Maximilien Habran (regiomanager) op 02 345 23 45.
​Eva Biltereyst (persverantwoordelijke Colruyt Laagste Prijzen) op 0479 72 29 10.

Praktische info
Colruyt Kraainem
​Ferdinant Kinnenstraat 9F
​1950 Kraainem

Openingsuren
ma - za: 8.30 - 20 u.
​vr: 8.30 - 21 u.


Over Colruyt Laagste Prijzen
​Colruyt is de Laagste Prijzen-supermarkt van Colruyt Group. De winkelketen garandeert al meer dan 40 jaar de laagste prijs voor elk product, op elk moment. Klanten vinden er zowat 10.500 voedings- en 7.500 niet-voedingsproducten, van dagverse groenten en fruit en vlees tot schoonmaak- en verzorgingsproducten. Colruyt onderscheidt zich ook door zijn eenvoud, efficiënt winkelen en inspanningen op het vlak van duurzaamheid. De keten baat  248 winkels uit in België en het Groothertogdom Luxemburg en telt meer dan15.000 medewerkers. Klanten kunnen hun boodschappen ook bestellen in de Colruyt-webshop en afhalen in de 221 Collect&Go-afhaalpunten.