Colruyt Eeklo: vernieuwde winkel met groter Collect&Go-afhaalpunt

Op woensdag 28 juli opent de Colruyt Laagste Prijzen-winkel in Eeklo zijn deuren na een verbouwing. De winkel en de beenhouwerij zijn volledig vernieuwd. Bovendien is het Collect&Go-afhaalpunt groter geworden. Bij de renovatie zijn duurzame keuzes gemaakt, waardoor de winkel energiezuiniger is geworden.

Vrijdag 23 juli 2021

Aangenaam en efficiënt boodschappen doen

De winkel is volledig vernieuwd en heringericht. Gerant Bart Rutsaert: “Ook de beenhouwerij met zelfbediening is vernieuwd. Je ziet er onze gekwalificeerde beenhouwers aan het werk in het open atelier. Ze versnijden en verpakken het verse vlees ter plaatse. Als je vragen of speciale bestellingen hebt, kan je hen makkelijk aanspreken.” Door de nieuwe winkelindeling wordt boodschappen doen nog aangenamer en efficiënter.

Duurzame keuzes

Bij de verbouwing is rekening gehouden met duurzaamheid. Colruyt Group investeert voortdurend in meer efficiëntie, ook voor het energieverbruik van de vernieuwde winkel in Eeklo. Zo heeft de winkel ledlampen, een warmtepomp en zonnepanelen die de eigen energie voor de winkel opwekken. De vrijgekomen warmte van de koelingen wordt gerecupereerd, zo stoot de winkel 90 % minder broeikasgassen uit. Op de parking zijn er laadpalen voorzien voor elektrische voertuigen.

Collect&Go: wij doen boodschappen voor jou

Online boodschappen doen zit in de lift. Daarom heeft Colruyt het Collect&Go-afhaalpunt in Eeklo vernieuwd en uitgebreid, zodat er meer klanten geholpen kunnen worden. Collect&Go is de onlineboodschappendienst van Colruyt Group. Klanten sturen hun boodschappenlijstje door via collectandgo.be of via de app en de medewerkers zetten alle producten klaar in het afhaalpunt op het moment dat de klant kiest.

Het team van Colruyt Eeklo staat voor je klaar

Omwille van de coronamaatregelen is er geen opendeuravond bij de opening. Gerant Bart Rutsaert: “Kom de vernieuwde Colruyt in Eeklo in de eerste week ontdekken, dan zorgen wij voor een klein welkomstgeschenk. Mijn team en ik kijken ernaar uit om iedereen veilig in onze winkel te verwelkomen. We vragen je daarom om alle regels van de overheid te volgen.”

Voor meer informatie kan je contact opnemen met:

  • Rob Smeets (regiomanager) op 02 345 23 45. ​  
  • Eva Biltereyst (persverantwoordelijke Colruyt Laagste Prijzen) op 0479 72 29 10.

Praktische informatie:

Colruyt Eeklo
​ Vrombautstraat 24
​ 9900 Eeklo

Openingsuren:

ma - za: 8.30 - 20 u.
​ vr: 8.30 - 21 u.

Download hier de foto’s van de winkel.