Colruyt Boom: vernieuwde winkel met groter Collect&Go-afhaalpunt

Op woensdag 28 april heropent de vernieuwde Colruyt Laagste Prijzen-winkel in Boom. De winkel is volledig opnieuw ingericht en de versmarkt, beenhouwerij en diepvriesafdeling zijn groter geworden. Dat betekent dat klanten nu keuze hebben uit een ruimer assortiment. Het Collect&Go-afhaalpunt is opnieuw ingericht en groter dan voorheen, waardoor er nog meer klanten geholpen kunnen worden.

Maandag 26 april 2021

Keuze uit een ruimer assortiment

De Colruyt Laagste Prijzen-winkel in Boom is helemaal opnieuw ingericht, waardoor de versmarkt, beenhouwerij en diepvriesafdeling uitgebreid zijn. Gerant Maarten Van Ingelgem: “Dat betekent dat we een nog ruimer assortiment kunnen aanbieden, van zowel nationale als eigen merken. Voor vers vlees kan je terecht in de vergrote beenhouwerij met zelfbediening. Je ziet onze gekwalificeerde beenhouwers aan het werk in het open atelier. Als je vragen of speciale bestellingen hebt, kan je hen meteen aanspreken.”

Collect&Go: wij doen boodschappen voor jou

Het Collect&Go-afhaalpunt is vernieuwd en groter geworden, daardoor kunnen er meer klanten geholpen worden. Collect&Go is de onlineboodschappendienst van Colruyt Group. Klanten sturen hun boodschappenlijstje door via collectandgo.be of via de app en de medewerkers zetten alle producten klaar in het afhaalpunt op het moment dat de klant kiest.

Duurzame keuzes

Bij de renovatie is rekening gehouden met duurzaamheid. De vernieuwde Colruyt is een energiezuinige winkel. De vrijgekomen warmte van de koelingen wordt gerecupereerd, zo stoot de winkel 90 % minder broeikasgassen uit. Om schoon te maken en toiletten door te spoelen, wordt er regenwater gebruikt.

Het team van Colruyt Boom staat voor je klaar

Omwille van de coronamaatregelen is er geen opendeuravond bij de opening. Gerant Maarten Van Ingelgem: “Kom de vernieuwde Colruyt in Boom ontdekken, dan zorgen wij voor een klein welkomstgeschenk. Mijn team en ik kijken ernaar uit om iedereen veilig in onze winkel te verwelkomen. We vragen je daarom om alleen naar de winkel te komen en alle regels van de overheid te volgen.”

Voor meer informatie kan je contact opnemen met:

  • Eric Geysen (regiomanager) op 02 345 23 45.
  • Eva Biltereyst (persverantwoordelijke Colruyt Laagste Prijzen) op 0479 72 29 10.

Praktische informatie:

Colruyt Boom
​ Papensteenstraat 1
​ 2850 Boom

Openingsuren:

ma - za: 8.30 - 20 u.
​ vr: 8.30 - 21 u.*
​ * Vrijdag tijdelijk gesloten om 20 u.

Download hier de foto’s van de winkel.