Ben-Ahin: Colruyt heropent, samen met een nieuwe Dreambaby

De Colruyt-winkel in Ben-Ahin en de nieuwe Dreambaby-winkel gaan open op woensdag 2 december, na enkele maanden grondig verbouwen. De oppervlakte is met succes gerenoveerd en uitgebreid met 400 m2. Dreambaby is de winkel van Colruyt Group die gespecialiseerd is in babyverzorgingsartikelen.

Maandag 30 november 2020

Boodschappen doen loopt op rolletjes

De Colruyt-winkel in Ben-Ahin is met 2.400 m2 een vijfde groter dan voorheen. Gerant Raphaël Taton: “Een grotere winkel betekent dat we een ruimer assortiment kunnen aanbieden, onder andere in de versmarkt en de diepvriesafdeling. Er zijn 3 extra kassa's geplaatst, waardoor er nu in totaal 13 kassa's zijn. Zo zorgen we voor een vlotte doorstroom voor onze klanten.”

Chef beenhouwer Sébastien Dorjoux vult aan: “Klanten kunnen voor vers vlees terecht in onze vernieuwde beenhouwerij met zelfbediening. Ze zien de beenhouwers aan het werk in een open atelier en kunnen hen dus makkelijk aanspreken bij vragen of een speciale bestelling.”

Opening van een nieuwe Dreambaby

Bij de uitbreiding van de site is er ook een nieuwe Dreambaby-winkel geopend. Dreambaby is onderdeel van Colruyt Group en gespecialiseerd in babyverzorgingsartikelen en persoonlijk advies. De Dreambaby-winkel heeft een oppervlakte van 600 m2 en biedt een ruim assortiment trendy artikelen voor de allerkleinsten. Een kindje op komst? Je kan ook je geboortelijst bij Dreambaby leggen.

De twee winkels hebben een grote gedeelde parking met een laadpaal voor elektrische auto’s en maar liefst 223 parkeerplaatsen. Handig op drukke momenten!

Alles van Colruyt Group binnen handbereik

Nu de Colruyt-winkel en de nieuwe Dreambaby open zijn, kunnen klanten genieten van 6 winkels bij elkaar. Het Collect&Go-afhaalpunt is vergroot, zodat we er nog meer klanten kunnen helpen. Collect&Go is de handige onlineboodschappendienst van Colruyt Group. Het tankstation DATS 24 is verhuisd naar de voorkant van de site en biedt nu ook CNG (Compressed Natural Gas) aan. Slechts een paar honderd meter verderop vind je 2 andere merken van Colruyt Group: Bio-Planet (gespecialiseerd in biologische en ecologische producten) en DreamLand (voor speelgoed, multimedia en seizoensartikelen).

Met duurzaamheid in gedachten

Colruyt Ben-Ahin draagt bij aan duurzame ontwikkeling. Het dak is voorzien van zonnepanelen en de winkel heeft een efficiënt systeem voor isolatie, ventilatie, koeling en verwarming. Zo optimaliseren we ons energieverbruik en verlagen we de CO2-uitstoot.

Een veilige heropening

Omwille van de coronamaatregelen is er geen opendeurdag bij de heropening van de winkel. Gerant Raphaël Taton: “Kom je nieuwe Colruyt ontdekken, dan zorgen wij voor een klein welkomstgeschenk. Mijn team en ik kijken ernaar uit om iedereen op een veilige manier te verwelkomen. We vragen je daarom om alleen te winkelen en de maatregelen van de overheid te volgen.”

Voor meer informatie of foto's van de winkel kan je contact opnemen met:

  • Christophe Gonda (regiomanager Colruyt Laagste Prijzen) op 02 345 2345
  • Katia Romano (regiomanager Dreambaby) op 02 363 5665
  • Eva Biltereyst (persverantwoordelijke) op 0479 72 29 10

Klik hier om de foto's van de winkel te downloaden.