250ste Colruyt Laagste Prijzen opent in Berchem

250ste Colruyt Laagste Prijzen opent in Berchem

De nieuwe Colruyt Laagste Prijzen in Berchem is een ruime winkel met een groot assortiment kwaliteitsproducten.

Maandag 4 april 2022

Op woensdag 6 april 2022 opent Colruyt Laagste Prijzen haar 250ste winkel in België. De gloednieuwe winkel ligt aan de Oogststraat 239 in Antwerpen en heeft ook een Collect&Go-afhaalpunt. Vanaf 6 april profiteer je dus ook in Berchem van de laagste prijzen in de streek. De winkel maakt deel uit van een nieuw wooncomplex en zorgt voor 36 jobs in de buurt.

Keuze uit een ruim assortiment

De nieuwe Colruyt Laagste Prijzen in Berchem is een ruime winkel met een groot assortiment kwaliteitsproducten, zowel van bekende als van eigen merken (Boni Selection en Everyday). Gerant Claudio Montemurro: “We verwelkomen klanten graag in onze gloednieuwe winkel, met een ruime versmarkt en uitgebreide diepvriesafdeling. Voor vers vlees kunnen klanten terecht in de zelfbedieningstoog.”

Collect&Go doet boodschappen voor jou

Op de parking van de winkel in Berchem vinden klanten een Collect&Go-afhaalpunt. Collect&Go is de handige online boodschappendienst van Colruyt Group. Klanten sturen hun boodschappenlijstje door via collectandgo.be of de app en de medewerkers zetten alle producten klaar in het afhaalpunt op het moment dat de klant kiest.

Ingericht in wooncomplex met ruime parking

Colruyt Berchem is ondergebracht op de gelijkvloerse verdieping van een nieuw wooncomplex met 77 appartementen. De parking vind je ondergronds op -1 en geeft toegang tot de winkel via een lift en hellend rolpad. Bewoners van het complex hebben hun eigen parkeerplaatsen op -2. Er is voldoende ruimte voorzien om fietsen veilig te parkeren en een laadpaal voor 2 elektrische wagens.

Duurzame keuzes

Zoals altijd maakt Colruyt duurzame keuzes. Colruyt Berchem is 100 % vrij van fossiele brandstoffen en is een lage-energiewinkel. Zo wordt de warmte die de koelinstallatie vrijgeeft gerecupereerd om de winkel te verwarmen. Dankzij energiezuinige LED-verlichting met sensoren, wordt er bovendien tot 30 % minder energie verbruikt en de CO2-impact dus verlaagd.

Het team staat voor je klaar

Al jaren zorgt Colruyt voor werkgelegenheid. Nu ook in Berchem. Het team van de nieuwe winkel bestaat uit 36 medewerkers. Gerant Claudio Montemurro: “Mijn medewerkers en ik kijken ernaar uit om u te verwelkomen in onze gloednieuwe winkel. Ik ben ervan overtuigd dat u zich snel thuis zal voelen. Afspraak dus vanaf woensdag 6 april!”.


Contactgegevens
Eric Geysen (regiomanager)
​+32 (0)2 345 23 45.

Eva Biltereyst (persverantwoordelijke Colruyt Laagste Prijzen)
​+32 (0)479 72 29 10.

Praktische info
Colruyt Berchem
​Oogststraat 239
​2018 Berchem

Openingsuren
ma - za: 8.30 - 20 u.
​vr: 8.30 - 21 u.


Over Colruyt Laagste Prijzen
Colruyt is de Laagste Prijzen-supermarkt van Colruyt Group. De winkelketen garandeert al meer dan 40 jaar de laagste prijs voor elk product, op elk moment. Klanten vinden er zowat 10.500 voedings- en 7.500 niet-voedingsproducten, van dagverse groenten en fruit en vlees tot schoonmaak- en verzorgingsproducten. Colruyt onderscheidt zich ook door zijn eenvoud, efficiënt winkelen en inspanningen op het vlak van duurzaamheid. De keten baat  248 winkels uit in België en het Groothertogdom Luxemburg en telt meer dan15.000 medewerkers. Klanten kunnen hun boodschappen ook bestellen in de Colruyt-webshop en afhalen in de 221 Collect&Go-afhaalpunten.