Volledige recepten voortaan met één klik rechtstreeks in het Collect&Go boodschappenmandje

Volledige recepten voortaan met één klik rechtstreeks in het Collect&Go boodschappenmandje

Dinsdag 14 november 2023

Vanaf vandaag kunnen recepten van een aantal culinaire websites makkelijk toegevoegd worden aan het Collect&Go boodschappenmandje. Dat was al mogelijk voor de Colruyt Laagste Prijzen en Bio-Planet recepten op collectandgo.be en deze service wordt nu uitgebreid naar andere websites zoals 'Lekker van bij ons'. Recepten worden daar met één klik rechtstreeks aan een Collect&Go-bestelling toegevoegd, meteen in de juiste hoeveelheden. Collect&Go is hierbij de eerste Belgische retailformule die deze mogelijkheid aanbiedt, en zorgt zo meteen voor een extra gemak én inspiratie voor de klant.

Extra gemak bij voorbereiding weekmenu

Het was al mogelijk voor om de recepten op de websites van Collect&Go en van Colruyt rechtstreeks in het Collect&Go boodschappenmandje te plaatsen. Vanaf vandaag is dat ook mogelijk op de website van 15 gram, Lekker van bij ons, Goestjes, Een Lepeltje Lekkers, Met 5 Aan Tafel en Secretos Del Sur. De komende maanden worden er nog partners aan dat lijstje toegevoegd.

“Het is heel eenvoudig: elk recept op de websites van deze partners kan je met één klik op de Collect&Go-knop makkelijk toevoegen aan je winkelmandje - meteen aangepast, met de juiste hoeveelheden voor het aantal personen van je gezin. Daarna kan je je bestelling gewoon doorsturen op de website van Collect&Go”, aldus Tom De Prater, Directeur bij Collect&Go.

Vervolgens kunnen klanten hun boodschappen gaan afhalen in één van de 240 afhaalpunten, of thuis laten leveren. “Zo kunnen we onze klanten nog meer gemak aanbieden bij het zoeken naar inspiratie. We laten hen op ontdekking gaan naar nieuwe recepten, nieuwe culinaire ervaringen, nieuwe ideeën voor hun weekmenu's. En dat op een verrassend makkelijke manier. Want dat is waar Collect&Go voor staat”, voegt Tom De Prater nog toe.

Samen met SmartWithFood: een mooie synergie

Een online recept vertalen naar een concreet boodschappenlijstje op Collect&Go wordt mee mogelijk gemaakt door SmartWithFood, de technologiepartner in dit verhaal - én ook deel van Colruyt Group. Zij specialiseerden zich de laatste jaren in dergelijke ‘shoppable recepten’ en andere ‘Food tech’-oplossingen.