Vernieuwde Spar Colruyt Group in Tielt-Winge heropent de deuren op 7 september

Vernieuwde Spar Colruyt Group in Tielt-Winge heropent de deuren op 7 september

Nog meer focus op uitgebreid aanbod verse producten

Dinsdag 5 september 2023

Op 7 september heropent de vernieuwde Spar Colruyt Group-winkel in het centrum van Tielt-Winge. De winkel opende 16 jaar geleden voor het eerst de deuren en was toe aan een opknapbeurt. De buurtsupermarkt werd dan ook volledig gerenoveerd in de stijl van de nieuwste generatie Spar-winkels, met veel aandacht voor duurzaamheid en een sfeervolle inrichting. Zelfstandige ondernemer Rudi Meeus en zijn team kunnen zo nóg sterker inzetten op een aangename winkelervaring en op hun ruime assortiment verse, kwaliteitsvolle producten.

Volledig vernieuwde winkel

De vernieuwde Spar-winkel is ideaal gelegen op de Rillaarseweg, in het centrum van Tielt-Winge. Na een korte sluiting kunnen trouwe én nieuwe klanten vanaf donderdag 7 september de volledig nieuwe winkel komen ontdekken. Een modern ingerichte buurtsupermarkt, waar winkelgemak en duurzaamheid hand in hand gaan. “Onze winkel was na 16 jaar wel aan vernieuwing toe om volledig mee te zijn met alle milieuvereisten en energienormen die we vandaag binnen Colruyt Group hanteren”, vertelt Rudi Meeus. “Zo werden al onze oude frigo’s en diepvriezers vervangen door energiezuinige modellen met deuren.

De vernieuwing stond al eerder op de planning maar moest worden uitgesteld omwille van de coronacrisis. Het moderne interieur geeft nu een ruimer en opener gevoel, terwijl het uitgebreide assortiment kwaliteitsproducten ook logischer en overzichtelijker staat uitgestald. Naast nieuwe, ruimere wandkoelingen heeft Spar Tielt-Winge nu ook een grotere afdeling groenten en fruit. In de aangepaste kassa-omgeving is het snel en makkelijk afrekenen.

Innovatieve verpakking

De beenhouwerij blijft het uithangbord van de winkel. De bedieningstoog heeft plaats gemaakt voor een nieuw open koelmeubel. Daar nemen klanten zelf hun vertrouwde vleesproducten, charcuterie en verse bereidingen die vakkundig gemaakt zijn door de medewerkers in het vernieuwde atelier. Bovendien gebruiken ze in deze Spar een uniek inpaksysteem: elk sneetje charcuterie wordt gescheiden met folie en verpakt onder beschermende atmosfeer waardoor de producten tot wel een week houdbaar blijven. “Ideaal voor alleenstaanden of eenoudergezinnen,” legt Rudi uit.

Uitgebreid en divers aanbod

Spar Tielt-Winge staat garant voor kwaliteit. Van authentieke specialiteiten zoals Limousin-rundvlees tot de beste streekproducten. Zo vinden klanten er aardbeien, asperges en ook roomijs van lokale handelaars. Ook voor een goede fles wijn ben je bij Spar Tielt-Winge aan het juiste adres. Rudi, zelf een wijnliefhebber: “Twee van onze medewerkers volgen momenteel een sommeliercursus. Zo kunnen ze onze klanten nog beter adviseren en kunnen we ons aanbod verder uitbreiden met de lekkerste wijnen.

Bij Spar Tielt-Winge is iedereen welkom: of je nu voor je dagelijkse boodschappen komt of advies nodig hebt omdat je een feest wil geven. “Ik kan elke dag rekenen op een schitterend team,” zegt Rudi, “sommigen zijn er al bij vanaf de eerste dag, 16 jaar geleden!

Heropening op 7 september

Vanaf donderdag 7 september staat het team van zowel vaste medewerkers, flexi-jobbers als jobstudenten weer klaar om hun klanten te verwelkomen. “We wachten nog even om een openingsreceptie te organiseren tot de werken in de Blerebergstraat afgelopen zijn, dan hebben we extra reden om te feesten,” zegt Rudi. Tijdens de openingsweek kunnen de klanten wel meteen al profiteren van heel wat mooie kortingen.


Contactgegevens
Rudi Meeus, zelfstandige ondernemer Spar Tielt-Winge
​016 64 96 54

Persdienst Colruyt Group
+32 (0)473 92 45 10
press@colruytgroup.com

Praktische info
Rillaarseweg 17,
​3390 Tielt-Winge

Openingsuren
Maandag: 12.30 – 19 u.
​Dinsdag t.e.m. vrijdag: 8.30 - 19 u.
​Zaterdag: 8.30 - 18 u.
​Zondag: 8.30 - 12 u.


Over Spar Colruyt Group
De meer dan 200 Spar-winkels zijn gezellige buurtsupermarkten, uitgebaat door vakbekwame zelfstandige ondernemers die met eigen accenten hun winkel uniek maken. Ze bevinden zich in dorps- of stadskernen en onderscheiden zich door hun verse producten, scherpe prijzen en de liefde voor lekker eten. De winkeloppervlakte varieert van 300 tot 1.200 m². Meer info op mijnspar.be.

Over Retail Partners Colruyt Group
Retail Partners Colruyt Group is de licentiehouder van Spar Colruyt Group in België. Het werkt nauw samen met meer dan 200 zelfstandige Spar-ondernemers: naast toelevering is er een volledige ondersteuning en een uniek overlegmodel op basis van partnership. Daarnaast levert Retail Partners Colruyt Group ook verse producten en kruidenierswaren aan Alvo-winkels. De zelfstandigenorganisatie staat daarbij in voor de aankoop en het transport van de goederen en geeft advies over assortiment en promobeleid. Ten slotte zorgt Retail Partners Colruyt Group voor de toelevering aan 120 zelfstandige winkeliers, waaronder 31 Mini Markets. Meer info op retailpartnerscolruytgroup.be.